Succesvolle oplevering Brand Masters

Afgelopen week hebben we bij Brand Masters hun nieuwe audiovisuele omgeving opgeleverd, gebaseerd op het modern Workplace Solution concept wat volledig past bij hun nieuw flexibel kantoor met hybride gebruik.

Smart Building (multifunctionele kantooromgeving)

Het hart van dit project is een innovatieve smart building applicatie van TEOS. Hiermee hebben we het kantoor getransformeerd naar een slimme en efficiënte werkomgeving.

Naast de verschillende vergaderfaciliteiten zoals videconference en spraakversterking met bijbehorende touchscreens en 4k LED displays in de vergaderruimtes, is het nieuwe kantoor ook voorzien van werkplek- én ruimtereservering waarmee gebruikers met een employee app snel en flexibel ruimtes en werkplekken kunnen reserveren. Verder hebben we meerdere narrowcasting displays geïnstalleerd waarmee content beheerd kan worden vanuit een centraal CMS. Daarnaast worden bezoekers vanuit gebruiksgemak en efficiëntie, via een digitale receptie ontvangen. 

Uniek concept – AVaaS

Geheel op basis van hun uitgangspunten zijn alle audiovisuele oplossingen en is de volledig bijbehorende ondersteuning inclusief alle services uitgerold op basis van AV as a Service (AVaaS). Hiermee is Brand Masters verzekerd van een gegarandeerde audiovisuele dienstverlening op al hun systemen voor de aankomende jaren. Dit unieke concept sluit naadloos aan op het maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) waarmee audiovisuele apparatuur niet meer aangeschaft wordt, maar waarbij maandelijks betaald wordt voor gebruik van alle geleverde audiovisuele faciliteiten en diensten. 

Totaalpakket op maat

Bij Brand Masters hebben we het TEOS-systeem volledig op maat afgestemd om de hardware en software optimaal met elkaar te laten samenwerken. Onze maatwerkoplossing zorgt ervoor dat alle componenten naadloos geïntegreerd zijn en dat gebruikers gemakkelijk met de technologie kunnen omgaan. Van het reserveren van ruimtes tot het centraal beheren van narrowcasting-content en het ontvangen van bezoekers via de digitale receptie, alles is ontworpen met gebruiksgemak en efficiëntie in gedachten. Lees meer wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Neem contact op!

Bent u ook benieuwd hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen met een slimme, op maat gemaakte AV-oplossing of uw kantoor naar een smart building concept kunnen transformeren? Neem contact op met een van onze consultants voor een vrijblijvend gesprek en samen realiseren we een werkomgeving die klaar is voor de toekomst.

📞 026 – 36 44 828

📧 k.velsink@fidato.nl