Audiovisueel bedrijf Fidato

‘Wie zichzelf, z’n organisatie of z’n product presenteert, heeft audiovisuele presentatiemiddelen nodig’, dat was het uitgangspunt toen Fidato in 1992 werd opgericht. Tegenwoordig zijn audiovisuele middelen en multimedia toepassingen niet meer weg te denken in zowel de B2B en de B2C markt. In de B2B markt blijft Fidato zoeken naar de meest functionele en innovatieve oplossingen die door iedereen te gebruiken zijn.

Fidato is sinds haar oprichting in 1992 te Arnhem uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf met een brede dienstverlening met meer dan 50 professionals die door heel het land opereren. Na jaren te hebben geopereerd als verkoop/verhuur/multimedia, streeft Fidato nu naar het bieden van dé totaaloplossing op het gebied van audiovisuele toepassingen.

Het succes van Fidato is voortgekomen uit drie uitgangspunten:
– Hoog kwaliteitsniveau van audiovisuele producten en diensten
– Betrokken en enthousiaste medewerkers voor wie geen moeite te veel is
– Goede en langdurige relaties met opdrachtgevers

Missie

Als betrouwbare partner ontdekken wij samen met onze klanten en leveranciers het landschap van audiovisuele techniek en ICT en gaan telkens op zoek naar de best passende oplossing om uw communicatie- en presentatiedoelen te behalen.

Daarbij vertalen wij de aangeboden technieken naar een werkende oplossing omdat wij geloven in de toegevoegde waarde van onze toepassingen. De jarenlange relatie die wij hiermee opbouwen als leverancier, afnemer en werkgever wordt bepaald door de mens erachter; zakendoen is uiteindelijk een transactie tussen mensen.

Visie
Onze multimediale samenleving zal steeds meer gebruik maken van beeld en geluid om te communiceren en presenteren. AV en IT technologieën die dit mogelijk maken volgen elkaar steeds sneller op. Wij geloven in het leveren van toegevoegde waarde door deze technologieën te vertalen naar concrete toepassingen voor gebruikers.

MVO
Als organisatie dragen wij de verantwoordelijkheid om rekening te houden met het milieu, de mensen en ontwikkeling van de omgeving. Daarom dragen wij hier op drie niveaus aan bij. We dragen zorg voor een goede werkomgeving en de ontwikkeling van onze mensen, reduceren op diverse manieren onze ecologische voetafdruk en gaan op een verantwoorde manier met sponsoring om. Daarnaast kennen we ons eigen MVO-label, AV Circulair. Met dit label helpen we organisaties het hoogst haalbare niveau van milieuvriendelijkheid te bereiken door volgens de circulaire economie conceptmatig vorm te geven aan hun audiovisuele inrichting.

Als  system integrator en partner in audiovisueel op evenementen, zijn wij lid van de VSI, Vereniging System Integrators, IDEA en InfoComm.
Daarnaast behalen wij ieder jaar ons VCA* certificaat voor veilig werken.

Partners Fidato
Als onafhankelijk System Integrator werken wij met diverse fabrikanten, waaronder de volgende A-merken: