Hét audiovisueel bedrijf

Als hét audiovisueel bedrijf, voorziet Fidato in audiovisuele projectinrichting, het audiovisueel ondersteunen van evenementen en content voor uw multimedia oplossingen. Fidato is een audiovisueel specialist die gericht is om te achterhalen wat uw audiovisuele behoefte is om dat vervolgens op een perfecte wijze in te vullen.

‘Met uw vraag als uitgangspunt kiezen we de best passende audiovisuele oplossing. Of het nu is om uw processen te verbeteren of om uw communicatie krachtiger neer te zetten, wij zien het als onze verantwoording om voor u de beste oplossing te vinden. U bent specialist binnen uw organisatie, wij zijn specialisten in audiovisuele oplossingen. Samen selecteren we de beste techniek en dienstverlening die aan uw wensen en eisen voldoet.’

Over Fidato

Wie zichzelf, z’n organisatie of z’n product presenteert, heeft audiovisuele presentatiemiddelen nodig’, dat was het uitgangspunt toen Fidato in 1992 werd opgericht. Tegenwoordig zijn audiovisuele middelen en multimedia toepassingen niet meer weg te denken in de B2B markt. Fidato is gespecialiseerd in audiovisuele projectinrichting, evenementen en multimedia oplossingen. In de B2B markt blijft Fidato zoeken naar de meest functionele en innovatieve oplossingen die door iedereen te gebruiken zijn.

Fidato is sinds haar oprichting in 1992 te Arnhem uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf met een brede dienstverlening met meer dan 50 professionals die door heel het land opereren. Na jaren te hebben geopereerd als verkoop/verhuur/multimedia, streeft Fidato nu naar het bieden van dé totaaloplossing op het gebied van audiovisuele toepassingen met velen uiteenlopende projecten als gevolg.

Het succes van Fidato is voortgekomen uit drie uitgangspunten:
– Hoog kwaliteitsniveau van audiovisuele producten en diensten
– Betrokken en enthousiaste medewerkers voor wie geen moeite te veel is
– Goede en langdurige relaties met opdrachtgevers

audiovisueel bedrijf fidato voor audiovisuele middelen

MVO
Als organisatie dragen wij de verantwoordelijkheid om rekening te houden met het milieu, de mensen en ontwikkeling van de omgeving. Daarom dragen wij hier op drie niveaus aan bij. We dragen zorg voor een goede werkomgeving en de ontwikkeling van onze mensen, reduceren op diverse manieren onze ecologische voetafdruk en gaan op een verantwoorde manier met sponsoring om. Daarnaast kennen we ons eigen MVO-label, AV Circulair. Met dit label helpen we organisaties het hoogst haalbare niveau van milieuvriendelijkheid te bereiken door volgens de circulaire economie conceptmatig vorm te geven aan hun audiovisuele inrichting.

Wij zien audiovisuele middelen als een middel om uw doel te bereiken.

Ons doel is dat audiovisuele toepassingen echt verbeteringen geven in het (werk-)proces bij onze klanten. Daarbij vertalen wij de aangeboden technieken naar een werkende oplossing omdat wij geloven in de toegevoegde waarde van onze toepassingen. De jarenlange relatie die wij hiermee opbouwen als leverancier, afnemer en werkgever wordt bepaald door de mens erachter; zakendoen is uiteindelijk een transactie tussen mensen.

Als  system integrator en partner in audiovisueel op evenementen, zijn wij lid van de VSI, Vereniging System Integrators, IDEA en InfoComm.
Daarnaast behalen wij ieder jaar ons VCA* certificaat voor veilig werken.

Partners Fidato
Als onafhankelijk System Integrator werken wij met diverse fabrikanten, waaronder de volgende A-merken: