HERGEBRUIK OP IEDERE SCHAAL.

Audiovisueel Circulair
Duurzaam – milieubewust – Hergebruik


Fidato voorziet in mvo door circulaire inrichting op iedere schaal toe te passen. Duurzaam, milieubewust en hergebruik van kwalitatief sterke producten.

Een kantoorgebouw zonder audiovisuele faciliteiten is anno nu niet meer voor te stellen. Functionaliteit en uitstraling zijn belangrijke pijlers voor flexibel inzetbare ruimten. Mondiale ontwikkelingen maken hergebruik van materialen steeds meer een vereiste dan een luxe. Daarom richten wij ons met het label AV Circulair op het doorbreken van lineair verbruik van AV oplossingen door middel van hergebruik van kwalitatief sterke producten. Wij leveren een bijdrage aan duurzame gebouwen door te werken met eerder gebruikte AV & ICT techniek. Gewoon met garantie. Op deze manier geven wij uw techniek een tweede leven.


 

 


Circulaire inrichting kan op iedere schaal worden toegepast. Steeds meer bedrijven, groot en klein, streven naar waardebehoud en werken samen van consumptie naar functionaliteit. Op iedere schaal worden materiaalkringlopen gesloten door ketensamenwerking en innovatie. Organisaties leveren hiermee een waardevolle bijdrage aan de verduurzaming van de wereld.


 

Veelal leveren kantoorgebouwen een omgeving waarin mensen alles wat ze nodig hebben, tot hun beschikking hebben. Gebruik wordt belangrijker dan bezit, en het faciliteren van een inspirerende werkomgeving is van groot belang. Wij helpen u met circulaire AV, ongeacht de schaal waarop u circulair wilt inrichten. We begrijpen dat kwaliteitsproducten waar u op kunt vertrouwen, voor u belangrijk zijn. Daarom zijn al onze installaties binnen dit concept, nieuw of hergebruikt, gewoon met garantie. Omdat we zeker zijn van onze zaak, en omdat u op ons mag vertrouwen.

Bij verhuizingen en verbouwingen van kantoorgebouwen worden veel technische toepassingen vervangen, terwijl deze vaak nog lange tijd mee kunnen. Door de toepassingen te laten controleren door AV specialisten en waar nodig te refurbishen of vervangen, helpen wij u bewuste keuzes te maken met uw resources.

Graag gaan wij nog een stap verder. Ook met onze evenementen zoeken we altijd naar mogelijkheden om de opzet duurzamer te maken, en waar mogelijk zelfs circulair. Zo kijken we altijd naar aanwezige apparatuur en voorzieningen om waste te voorkomen, en bouwen we efficiƫnt met alle klantwensen in het achterhoofd.

Nieuwsgierig hoe wij uw audiovisuele behoefte circulair kunnen invullen? Bel direct met een van onze specialisten op 026-3644828 of mail naar info@fidato.nl

Circulaire projecten