Fidato gekozen als contractpartner van de UTwente

Na een aanbestedingsprocedure in het onderwijs is Fidato voor de aankomende jaren voor de verschillende percelen gekozen als de Audiovisuele (AV) partner door de Universiteit Twente. De samenwerking omhelst zowel audiovisuele faciliteiten als ook dienstverlening waaronder advies, levering van audiovisueel apparatuur, het implementeren van complete systemen alsook AV ondersteuning bij events.

‘Toekomstbestendig, doelmatig en weten te verplaatsen in de klant, waren de competenties waarop we wilden excelleren. We zijn dan ook bijzonder trots dat we mede hierdoor de contractpartner mogen zijn voor een opdrachtgever als Universiteit Twente. Juist als partner, omdat we in de beoogde samenwerking onze toegevoegde waarde als AV/IT specialist nu pas echt kunnen laten zien voor deze innovatieve klant’, aldus Maurice Hurxkens (directeur).

22 februari jl. was het officiële moment voor de start van de samenwerking; ‘We kijken uit naar een langdurige, prettige en daarmee duurzame samenwerking met de ondersteuning van het onderwijsproces middels audiovisuele oplossingen binnen deze bloeiende universiteitsomgeving.’

Share: