Appél vestiging impressie

Appèl kiest Fidato voor inrichting belevingscentrum

Fidato haalt prestigieuze opdracht binnen voor audiovisuele inrichting belevingscentrum Appèl langs A2. Appèl heeft een duurzaam pand gebouwd waar meer dan 1400 medewerkers en opdrachtgevers van de bedrijfscateraar kennis maken met de laatste trends op gebied van food en hospitality. De gehele audiovisuele inrichting van het bijzondere pand wordt met trots verzorgd door Fidato.


De ultieme beleving  
Appél vestiging impressie
Voor een ultieme beleving binnen een pand zijn audiovisuele middelen essentieel. Fidato heeft de prestigieuze opdracht gewonnen om de gehele audiovisuele inrichting van het pand van de marktleider in de onderwijscatering te voorzien met audiovisuele toepassingen.

Binnen de cateringbranche gaat het steeds meer om beleving. Geert van de Ven, eigenaar van Appèl en Markies Catering: “Op deze nieuwe locatie kunnen huidige en potentiële opdrachtgevers zien, proeven en beleven wat wij bieden.” Het creëren van een beleving is geheel in het kader van Fidato dat door het inzetten van audiovisuele middelen gehele (kook)trainingen in beeld brengt voor het personeel in opleiding. Ook worden demonstraties voor potentiele opdrachtgevers gegeven waar Fidato audiovisuele toepassingen voor faciliteert met als doel om de beleving naar een hoger niveau te tillen.

Live cooking
Voor de 1.400 medewerkers van Appèl en Markies Catering zijn er demonstratie- en opleidingsruimten in het pand die door Fidato met audiovisuele middelen wordt ingericht. Het personeel wordt intern op een creatieve manier opgeleid met kooktrainingen. Onder begeleiding van een bekende kok wordt live cooking met een camera in beeld gebracht en op een groot scherm vertoond zodat het personeel achter hun werkbank kunnen leren van de gebruikte kooktechnieken.

 

Duurzaamheid 
Duurzaamheid en vitaliteit zijn belangrijke speerpunten waar Appèl en Fidato zich beide voor inzetten. Bij het audiovisueel inrichten van het pand wordt hier door Fidato zorg aan gedragen. Daarnaast is er bewust geen gasaansluiting, heeft het gebouw 400 zonnepanelen voor eigen energieopwekking en wordt gebruik gemaakt van duurzame houtmaterialen, daglicht en gestuurde LED verlichting.

Met de expertise en ervaring van Fidato op het gebied van audiovisuele oplossingen in combinatie met het duurzame initiatief van Appèl zullen de bezoekers een geweldige ervaring beleven.

Naar verwachting zullen in de tweede helft van 2018 de deuren van deze nieuwe locatie worden geopend aan de A2 in ’s-Hertogenbosch. Meer informatie is hier te vinden.

 

 

Share: