Audiovisuele oplossingen voor onderwijsbijeenkomsten

Fidato setting diploma uitreiking hogeschool Rotterdam

Pitch bij Hogeschool Rotterdam verzorgd door Fidato.

Het studiejaar is bijna afgelopen en dat betekent veel diploma-uitreikingen, examenbijeenkomsten en andere activiteiten bij onderwijsinstellingen. Fidato is deze week druk bezig met verschillende projecten op dit gebied om studenten en scholieren een onvergetelijke ervaring te geven van het afsluitende schooljaar. Dit soort bijeenkomsten ondersteunen wij graag met audiovisuele oplossingen.

Fidato heeft met meer dan 25 jaar ervaring onder andere binnen de onderwijsmarkt zeer geslaagde audiovisuele resultaten weten te realiseren met tevreden klanten. Deze week heeft Fidato onder andere Hogeschool Rotterdam gefaciliteerd in het organiseren van pitches voor studenten van de opleiding Maritiem Officier.

Activiteiten
Bij het behalen van een diploma in het onderwijs hoort een feestelijke uitreiking waar Fidato met audiovisuele installaties graag een mooie bijdrage aan levert. Daarnaast verzorgt Fidato ook audiovisuele oplossingen voor pitches, (examen)bijeenkomsten en alle andere activiteiten bij onderwijsinstellingen. 

Fidato
Fidato is in staat om dergelijke evenementen in de volle breedte te ondersteunen. Fidato biedt totaalconcepten op het gebied van audio, visueel en ICT. Dit omvat het ontwerpen, faciliteren, leveren en onderhouden van audiovisuele toepassingen.

Bij interesse voor uw organisatie kunt u telefonisch contact opnemen met 026-36 44 828 of via info@fidato.nl.

 

Fidato voor Hogeschool Rotterdam

De audio en visuele activiteiten worden tijdens de georganiseerde pitches bij Hogeschool Rotterdam door Fidato verzorgt.

 

Fidato verzorgt audiovisuele oplossingen voor Hogeschool Rotterdam

Fidato verzorgt ook audio en visuele benodigdheden voor onder andere diploma uitreikingen en andere bijeenkomsten bij onderwijsinstellingen.

Share: