Audiovisuele projectinrichting

Fidato levert audiovisuele toepassingen voor het inrichten van o.a een kantoor (zoals een vergaderruimte), ontmoetingsruimtes in een pand en meer. Denk hierbij aan narrowcasting, interactieve presentatieschermen, videoconferencing, roommanagement systemen, spraakversterkingssystemen en audiovisuele besturingssystemen. Fidato voorziet met deze audiovisuele faciliteiten graag in de behoeftes van uw organisatie. Zie onderstaand voor een sfeerimpressie van verschillende projecten die Fidato heeft  mogen realiseren.

audiovisuele projectinrichting

Een openbare ruimte wordt door Fidato geheel voorzien van audiovisuele besturingssystemen.

Audiovisuele inrichting voor vergaderruimte

Bij een kantoor is de vergaderruimte voorzien van roommanagement, sound masking en videoconferencing.

audiovisuele inrichting voor een wachtruimte

Welkomstruimte in een pand geheel voorzien van interactieve presentatieschermen (narrowcasting).

Maatwerk
Fidato luistert graag naar uw wensen en geeft bij het bieden van audiovisuele toepassingen vanaf het begin tot eind advies, ontwerp en verzorging van een succesvolle installatie van onze audiovisuele apparatuur voor elke branche.

Voorkom extra kosten
Om extra kosten te voorkomen is het voor organisaties adviserend om in een vroeg stadium de audiovisuele behoefte af te stemmen met de begeleiding in de bouw. Het bepalen van een Sharp, Sony of Philips is nog niet relevant, maar het snel weten wat u straks (audiovisueel) verwacht te kunnen, helpt u frustratie en extra kosten voorkomen.

Fidato is al meer dan 20 jaar specialist in audiovisuele toepassingen bij projectinrichting.

Fidato helpt u graag met zijn ervaring om uw audiovisuele behoefte in het begin stadium in kaart te brengen en vervolgens succesvol te realiseren. Uit ervaring zal de aansluiting van Fidato in het lopende proces op termijn leiden tot de realisatie van een succesvol afgestemde audiovisuele toepassing.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Recente projecten voor audiovisuele projectinrichting

Radboud Universiteit Elinor Ostrom

Sony Music Entertainment

KPMG Meijburg & CO belastingadviseurs

Onze onderstaande specialisten op het gebied van audiovisuele projectinrichting staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en mogelijke wensen te bespreken.