Bedrijven ontdekken de noodzaak van (video-) conferencerooms

Dankzij ‘het nieuwe normaal’ groei van professionele videoconference systemen

Nu ‘het nieuwe normaal’ zijn intrede doet en het thuiswerken vanzelfsprekend is, zien we met de versoepeling van de maatregelen rondom Covid-19 ‘het kantoor’ steeds meer als ontmoetingsplek en vergadercentrum fungeren. Daarmee ontdekken bedrijven en instellingen de noodzaak om meerdere kleinere ruimtes in te richten als (video-)conferenceroom om eenvoudig op afstand te kunnen vergaderen en overleggen met zowel klanten als collega’s onderling.

 

Inmiddels zijn we bij een van onze klanten gestart met het inrichten van meer dan 40 (video-)conferencerooms waarvan de werkzaamheden nog voor de zomer zullen worden opgeleverd. Het betreft het audiovisueel inrichten van verschillende kleinere vergaderruimtes die voorzien worden van een uniforme bediening met een of meerdere displays en een Cisco (video-)conference systeem. Daarnaast krijgen alle ruimtes de mogelijkheid om draadloos te kunnen verbinden in het kader van ‘Bring Your Own Device’ (BYOD). Voor het ultieme bedieningsgemak wordt de bediening van de apparatuur centraal geregeld met behulp van een 10” Cisco touch paneel.

 

Hulp nodig bij de keuze van videoconferencing of het inrichten van vergaderruimts als (video-)conferenceroom? Bel of mail ons gerust op info@fidato.nl of 026-3644826. Wij helpen u graag verder!

Share: