Audiovisueel spektakel tijdens de Nacht van de Architectuur

Fidato heeft als audiovisueel (AV) partner een unieke locatie omgetoverd voor de prijsuitreiking tijdens de achttiende Nacht van de Architectuur. Een niet alledaagse gebouw werd volledig uitgelicht en met audio-versterking en videoprojectie werd een exemplarisch AV spektakel neergezet.

audiovisuele inrichting fidato

Architectuurcentrum CASA organiseerde dit voorjaar voor de zevende keer de Willem Diehlprijs. De prijs, vernoemd naar de vermaarde architect van markante Arnhemse monumenten als Luxor en het Vestagebouw, is in 2007 door CASA in het leven geroepen om een zorgvuldige omgang met Arnhems architectonisch erfgoed te stimuleren. Voorgaande winnaars waren Theater aan de Rijn (2017), De Transformatie (2015), Paleis op de Heuvel (2013), de Schouwburg (2011), het Stadhuis (2009) en Bar Florian (2007).

 

 

Op 6 juni werd tijdens de achttiende Nacht van de Architectuur de Willem Diehlprijs 2019 uitgereikt, de tweejaarlijkse architectuurprijs voor het beste project op het gebied van restauratie en transformatie… Nieuwsgierig naar de winnaars van de Willem Diehlprijs 2019? Klik hier: https://www.casa-arnhem.nl/terugblik/566-het-gelders-huis-en-de-boulevard-winnaars-willem-diehlprijs-2019

het gelders huis audiovisueel

 

 

 

 

 

 

Share: