audiovisuele besturing detachering

Detachering

Een microfoon die snerpt, geluid dat wegvalt, een video die niet laadt… Bij evenementen wordt meestal nog wel gekeken naar de juiste AV techniek terwijl de juiste (technische) ondersteuning vaak wordt vergeten. Met de inhuur van een audiovisueel expert wordt uw evenement altijd in goede banen geleid.

rsz_tedx_technici

Bij ons zijn technici opgeleid om ervoor te zorgen dat uw techniek altijd werkt. Niet alleen om preventief en correctief onderhoud uit te voeren, maar ook om te ondersteunen wanneer u uw handen vol hebt met andere zaken. Voor die momenten zijn onze technici op detacheringsbasis beschikbaar. U kunt zich richten op uw presentatie of evenement, terwijl de audiovisuele techniek wordt gefaciliteerd door iemand die hiervoor is opgeleid. Zo weet u zeker dat uw techniek werkt wanneer dat moet!

Voor de inhuur van audiovisuele technici zijn er diverse mogelijkheden. Uiteraard wordt de uiteindelijke invulling van een dergelijke overeenkomst altijd afgestemd op uw wensen en technische vraag.

waarden

Detachering, de voordelen :

1. Zekerheid van werkende techniek

  • Met een professional op locatie, weet u zeker dat alle technische problemen voorafgaand aan het evenement al worden geëlimineerd.

2. Professioneel beeld en geluid tijdens uw evenement

  • Uw presentatie op een hoogwaardige beeld- en geluidskwaliteit, ondersteund door een technicus die er verstand van heeft. U kunt dus hoogopgeleid personeel inhuren.

3. Tijdelijke toepassing

  • Voor evenementen, congressen, seminars heeft u ondersteuning nodig, maar het is voor u geen oplossing om er iemand voor aan te nemen. Geen salarisadministratie, vaste uren, contracten, maar wel de voordelen van een professional die u kan helpen.

4. Mensen maar tijdelijk aan u binden.

  • Als de economie in elkaar zakt of je hebt financieel wat minder ruimte, dan hoef je geen mensen te ontslaan. Ook is het goed voor je bedrijf om regelmatig nieuwe mensen in je onderneming te hebben. Zij komen weer met nieuwe ideeën en sporen de oude kern aan. Een mix van mensen die al langere tijd bij je werken en nieuwe mensen is ideaal.

Als merkonafhankelijk adviseur kunnen wij u helpen om de beste oplossingen voor uw organisatie te vinden op het gebied van detachering. Wilt u meer informatie rondom de mogelijkheden van detachering? Bel direct met een van onze specialisten op 026-3644828 of mail naar info@fidato.nl

Share: