Room Management

Wordt u ook wel eens gestoord tijdens een vergaderingen omdat iemand anders de ruimte denkt te kunnen gebruiken? Met als gevolg dat de aandacht van de groep tijdens de vergadering weg is? Of zoekt u een collega maar u kan hem of haar nergens vinden omdat die in vergadering blijkt te zitten? Zoekt u een vergaderruimte maar weet u niet of er een vrij is of is de persoon die daarover gaat niet bereikbaar? Of lukt het u niet om vanuit huis eenvoudig een ruimte of zelfs werkplek te reserveren?

Fidato levert verschillende slimme systemen die deze problemen op kunnen lossen. De mogelijkheden gaan zelfs verder dan alleen een ruimte boeken en/of reserveren.

De Room Management systemen van Fidato maken het reserveren van vergaderkamers of andere publiek te gebruiken ruimtes heel eenvoudig. Een Room Management systeem helpt u met het efficiënt gebruiken van uw vergader- en presentatieruimtes en het optimaliseren van de bezettingsgraad. Fidato gaat verder omdat u via onze systemen zelfs individuele werkplekken kunt reserveren.

ruimtreservering-steelcase

Omdat Fidato onafhankelijk leverancier is nemen we nu de Evoko Room Manager als voorbeeld. De Evoko Room Manager is een prachtige room management oplossing voor al uw vergaderruimtes. Met het 8 inch touchscreen boekt u direct een vergaderruimte. De rode en groene LED achtergrond verlichting geeft meteen aan of de ruimte vrij of bezet is. Niet alleen het boeken van een conferentieruimte is mogelijk, maar ook ziet u in één oogopslag over welke hulpmiddelen deze ruimte beschikt. Met de rapport functie kunt u meteen een defect aan de aanwezige apparatuur doorgeven.

evoko-ruimtereservering

De Evoko Room Manager is een bedrijfsklare oplossing die naadloos integreert met uw bestaande server. Geen extra software is hiervoor benodigd. Het installeren van de Evoko Room Manager is net zo eenvoudig als het toevoegen van een nieuwe werknemer op het netwerk. De Evoko Room Manager werkt onder andere samen met Microsoft Exchange, Office, Google Apps for Business en Topdesk.

Room Management, de voordelen:

1. Nooit meer dubbele boekingen

  • Het zal u misschien verassen maar toch komt het vaak nog voor dat collega’s dezelfde ruimte boeken voor een vergaderruimte. Dit kost tijd en er ontstaan irritaties. U voorkomt dit gemakkelijk met Room Management.

2. Optimale bezettingsgraad

  • Ondanks het reeds boeken van dezelfde ruimte worden veel vergaderruimtes vaak vergeten en zo staat de bezettingsgraad bij sommige ruimtes heel hoog en bij andere ruimtes is niemand aanwezig. Dit kan dus veel efficiënter met Room Management.

3. Vooraf of ad hoc reserveren

  • Of u nu onderweg bent naar werk, op bezoek bij een andere klant of ’s avonds thuis bent, u kunt waar dan ook via de app die meegeleverd wordt een ruimte reserveren.

4. Montage aan de muur, glaswand of statief

  • Als voorbeeld kunt u zien hoe wij de montage hebben verwerkt bij onze klant, Lexence notarissen & advocaten. Halverwege de pagina vindt u de afbeelding van de montage aan de glaswand.

Als merkonafhankelijk adviseur kunnen wij u helpen om de beste oplossingen voor uw organisatie te vinden op het gebied van Room Management. Wilt u meer informatie rondom de mogelijkheden van Room Management? Bel direct met een van onze specialisten op 026-3644828 of mail naar info@fidato.nl

Door deze video te bekijken vindt u een korte impressie van het Evoko Room Management systeem:

 

Share: