Event- en livestreaming ‘het nieuwe normaal’

In de eerste maanden van dit jaar hebben we een hoeveelheid aan bijeenkomsten bij diverse klanten met eventstreaming en livestreaming facilitair ondersteund. Dankzij de inzet van audiovisuele middelen en de ondersteuning door onze audiovisuele professionals hebben we verschillende klanten geholpen met het vertalen van hun communicatiebehoefte naar een digitale beleving, en daar zijn we trots op want…

Events, beurzen, personeelsbijeenkomsten, aandeelhoudersvergaderingen, (groeps-)cursussen en/of trainingen kunnen nog steeds niet ‘live’ plaatsvinden zoals we gewend waren. Hoe ga je dan toch op een effectieve manier je boodschap communiceren en zoveel als mogelijk de beleving van een event overbrengen of de dynamiek van een bijeenkomst evenaren?

Gelukkig kan er veel, waarbij de inzet van audiovisuele oplossingen nieuwe mogelijkheden biedt om mensen en bedrijven op afstand te verbinden. Want wij geloven in de kracht van live!

Door gebruik te maken van eventstreaming en livestreaming, bewijzen wij de kracht van online events, hybride bijeenkomsten en webinars. Als audiovisueel partner faciliteren we op grote schaal dergelijke oplossingen met de inzet van audiovisuele middelen en de professionele ondersteuning van onze techneuten. Hiermee maken we online communiceren of het creëren van een digitale beleving mogelijk.

 

‘Live = ook online’

Ook al hopen we snel weer terug te kunnen naar fysieke evenementen; een virtueel event, een webstream, een webtraining of een hybride combinatievorm van dergelijke online oplossingen is inmiddels normaal.

Als partner van IDEA ondersteunen we events en de kracht van live, juist nu; Choose Live. Choose Wisely.

Bent u nieuwsgierig hoe wij uw communicatiebehoefte kunnen vertalen naar een digitale beleving, in de vorm van eventstreaming of livestreaming event? Mail of bel ons gerust: info@fidato.nl of 026-3644828. Wij helpen u graag!

Share: