Fidato dubbel gecertificeerd voor kwaliteit én veiligheid

Kwaliteit en veiligheid, wat voor onze klanten en ons team al hoog op de agenda stond, is nu ook aantoonbaar!  TÜV Nederland heeft het ISO 9001 én VCA* certificaat uitgereikt, waarmee de betrouwbaarheid en het vakmanschap van Fidato nogmaals wordt bewezen.

ISO 9001 kwaliteitscertificaat

Aan de hand van verschillende criteria heeft Fidato zowel het kwaliteitscertificaat als het veiligheidscertificaat ontvangen. ”Voor het ISO 9001 kwaliteitscertificaat is Fidato beoordeeld op diverse punten in haar proces en zijn lopende- en recent afgeronde projecten inhoudelijk beoordeeld. Zo is onder anderen gebleken dat Fidato goed begrijpt in welke context haar klanten op zoek zijn naar audiovisuele oplossingen en welke toegevoegde waarde deze oplossingen vervolgens bieden. Bovenal is er een constante focus om aantoonbaar te verbeteren.” De kwaliteitsnormering die we hebben ontvangen, geldt voor adviseren, ontwerpen, installeren, verhuren en onderhouden van audiovisuele installaties.

VCA* veiligheidscertificaat

Met het ontvangen van het VCA* veiligheidscertificaat zijn verschillende aspecten op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu beoordeeld. We laten hiermee zien dat we hoog inzetten op veiligheid van het team en dat we risico’s voor onze klanten tot een minimum beperken. Dankzij beleid en bewustwording borgen we veilig werken en willen we de veiligheidsrisico’s beperken tijdens het installeren en onderhouden van audiovisuele installaties.

Hoewel erkenning krijgen altijd fijn is, zijn we bij Fidato nooit verzadigd en kijken we structureel hoe we onze processen kunnen verbeteren en hoe we klanten nóg beter kunnen ondersteunen bij het inzetten van audiovisuele toepassingen. Op die manier helpen wij onze klanten. Denkt u na over het inzetten van audiovisuele middelen? Neem gerust contact met ons op via info@fidato.nl of bel ons op 026-3644828.

 

 

Share: