Fidato voor 2020 weer gecertificeerd partner van IDEA

In februari werd het officiële IDEA partnership bekroond met het Idea Certified Leading Agency keurmerk. Al sinds 2013 is Fidato trotse Partner van IDEA. Met dit keurmerk tonen wij onze Audio Visuele professionaliteit, kundigheid en garantie op kwaliteit voor evenementen, zakelijke presentaties en experiences.

‘IDEA verenigt de toonaangevende, onafhankelijke livecommunicatie- en eventbureaus van Nederland. Wie kiest voor een IDEA-bureau kan rekenen op een professionele en effectieve partner met bewezen expertise. Op een creatieve professional die precies begrijpt wat jouw merk of organisatie voor ogen heeft. Die je omver blaast met ideeën die verrassen, activeren en verbinden.’

Welke kwaliteit bieden we bij Audio Visuele ondersteuning tijdens uw event?

Elk jaar worden we als partner uitgebreid geanalyseerd of wij voldoen aan garanties die worden geboden aan u als klant. Op deze wijze worden de volgende factoren getoetst;

Transparant zakendoen
Fidato heeft een vast offerte-beleid en houdt zich aan de voorgeschreven professionele richtlijnen binnen de AV-branche.

Gepassioneerd vakmanschap
Fidato heeft aan Idea bewezen specialist te zijn binnen de AV-branche die vanaf het begin tot het eind strategisch, creatief en productioneel opereren naar de wens van de klant.

Altijd goed verzekerd
Opdrachtgevers hebben altijd de garantie op exclusieve toegang tot gespecialiseerde verzekeringen op het gebied van aansprakelijkheid en evenementen.

Deskundigheid in wet- & regelgeving
Fidato heeft de knowhow van de wet- en regelgeving binnen zijn eigen branche. Idea toetst en informeert Fidato continue als het gaat om juridische expertise.

Bent u ook benieuwd welke betrouwbaarheid geboden wordt voor uw event? Kijk snel hier voor alle garanties!

Share: