Gemeente Zwarte Waterland ingericht met de nieuwste audiovisuele technieken

Mede vanwege de nieuwe richtlijnen rondom Covid-19, worden raadsvergaderingen online gestreamd en beschikt de gemeente over de laatste AudioVisuele (AV) oplossingen. Fidato heeft namelijk vorig jaar, na een intensieve aanbestedingsprocedure, het contract binnengehaald voor het vernieuwen van de complete AV installatie voor zowel de raadszaal, de hal als het restaurant bij gemeente Zwartewaterland in Overijssel.

Het ontwerp is gedaan op basis van een compleet systeem voorzien van Crestron besturing, Epson beamer, Avonic camerasysteem, Arbor Media en Extron cable cubby’s. De engineering is uitgevoerd door onze systemengineers in nauwe samenwerking met Arbor Media en Avonic onder verantwoordelijkheid van onze projectleider, Erik te Vaanhold. Het complete systeem is dit jaar opgeleverd en in gebruik genomen.

Het passende ontwerp en de beoogde kwaliteit in combinatie met de wijze van implementeren gaven voor gemeente Zwartewaterland de doorslag waarop Fidato gekozen is als vaste AV leverancier. Lees hier het hele bericht van Avonic over de samenwerking en het ontwerp.

Share: