GGD kiest voor narrowcasting

Onlangs hebben we de opdracht ontvangen van de GGD Hart voor Brabant voor het leveren van narrowcasting en inrichten van meer dan 60 locaties met professionele displays. Inmiddels zitten we in de afrondende fase waarbij alle locaties in Midden- en Noordoost-Brabant zijn voorzien van een narrowcasting scherm.

‘Op een efficiënte en eenduidige wijze alle bezoekers en medewerkers op meerdere locaties informeren. Vanuit dit vraagstuk hebben we narrowcasting (ook wel beeldschermcommunicatie of digital signage genoemd) als oplossing aangeboden waarmee de GGD in staat is om in hun eigen huisstijl én op alle locaties tegelijkertijd, informatie te delen’.

Het narrowcasting kanaal is daarmee voor de GGD Hart voor Brabant een nieuw communicatiemiddel om eenvoudig verschillende doelgroepen te bereiken. Op de beeldschermen wordt informatie weergegeven over de producten, diensten, actuele informatie én worden alle bezoekers ‘welkom geheten’. Fidato stond de GGD Hart voor Brabant bij in het hele project; van concept- en contentontwikkeling tot en met de oplevering en het kunnen beheren van het contentmanagementsysteem (CMS).

 

Heeft u vragen of herkent u deze situatie waarbij u relevante informatie wilt delen met uw klanten of medewerkers, maar u niet weet hoe u dit op professionele wijze kunt aanpakken? Bel ons dan op 026-3644828 of mail ons via info@fidato.nl. Wij helpen u graag!

Share: