ise beurs

TERUGBLIK ’S WERELDS GROOTSTE AUDIOVISUELE BEURS, ISE 2019!

BEKIJK HOOGTEPUNTEN

ISE BLOG

Fidato was 4 dagen lang op de grootste audiovisuele beurs ter wereld aanwezig. Wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van audiovisuele toepassingen. Bekijk op deze pagina de hoogtepunten van ISE 2019.

  

Ontdek hier de nieuwste trends en audiovisuele technieken dankzij techzones, worldclass sprekers en overweldigende stands met de meest innovatieve toepassingen

DAG 1: Dinsdag 5 februari 2019

ISE 2019 is van start gegaan!

ise 2019 blog

De Integrated Systems Europe (ISE) beurs over ontwikkelingen op het gebied van audiovisuele techniek en toepassingen ging van start. Er waren meer dan 1.300 (merk-)fabrikanten en ruim 80.000 bezoekers aanwezig!


Opening ISE Om 09:50 uur werd door de leidinggevenden van ISE, mede-eigenaars AVIXA en CEDIA en de producer van de Integrated Systems Events de ISE 2019 beurs officieel geopend met het doorknippen van een lint.  

ise 2019 opening ceremonie


SFEERIMPRESSIE 

De sfeer op de eerste dag was groots. Met onder andere veel nieuwe ontwikkelingen op het gebied van audiovisuele techniek en toepassingen. 

crystal led display system

Crystal LED Display System (1)

ise 2019 highlights crystal led beeldscherm

Crystal LED Display System (2)

ise virtuele bowlingbaan

Virtuele bowlingbaan

SAMSUNG introduceerde een nieuwe generatie 8K beeldkwaliteit op ISE 2019

Samsung legt dit jaar de focus op 8K technologie met onder andere The Wall en 8K HDR technologie voor LED signage. Samsung combineert de uitzonderlijk hoge resolutie met kunstmatige intelligentie upscaling. De AI opschalingstechnologie in commerciële displays zorgt voor een ongelooflijke aantrekkingskracht. Terwijl content (laten) produceren in hogere resolutie niet nodig is. Waardoor de kosten voor content ook niet toenemen. 

akoestische panelen ise

Akoestische panelen van Artnoviom

DAG 2: Woensdag 6 februari 2019

DAG 3: Donderdag 7 februari 2019

Op dag drie maakten we kennis met de nieuwste ontwikkelingen van een van de grootste aanbieders op de ISE beurs.

Enkele hoogtepunten op dag 3:

  • Crestron presenteerde hun brede aanbod van pro av technologie, inclusief Crestron Flex UC solution en Pixel Perfect Processing voor DM NVX
  • Optoma presenteerde hun nieuwe DuraCore Laser projectors voor meeting rooms
  • Bose presenteerde hun geavanceerde audio portfolio, inclusief de nieuwe ControlSpaceEX processors voor conference rooms
  • Philips sprak over hun nieuwste ontwikkelingen. 
ise 2019 impression photo amsterdam
philips logo transparant

Een welbekende standhouder van de ISE is Philips. Ook dit jaar pakken ze weer groot uit met hun presentatie (zie video).  

Bij de stand van Philips stonden Franck Racapé en Koen Vroomen van Philips Professional Display Solutions. Zij spraken over nieuwe ontwikkelingen en enkele aanvullende oplossingen op de bestaande lijn display producten.

Indrukwekkende line-up Met diverse pixel pitches en zowel in- als outdoor oplossingen zette Philips een volwaardige en indrukwekkende line-up neer.  

Bekend is dat de 10 en 24 inch touch modellen nieuw zijn, geschikt voor kiosken en room management, en uitbreiding van de D en Q line-up professionele displays.

DAG 4: Vrijdag 8 februari 2019

Op de vierde dag van ISE 2019 werden er weer veel nieuwe ontwikkelingen gepresenteerd. Waaronder Curved LED, transparant LED en oprolbare displays. FoldableNews bracht in hun video deze ontwikkelingen onder de aandacht. 

Curved LED De nieuwste televisieschermen zijn curved. Het is zoals het klinkt; het gaat hier namelijk om schermen die gebogen zijn. Waar het de afgelopen jaren de bedoeling is geweest van fabrikanten om de traditionele bolle schermen zo plat mogelijk te maken, is de ronde vorm nu dus weer terug van weggeweest. Het gaat nu echter niet meer om bolle, maar om holle schermen. Deze vorm zou een ultiem bioscoopgevoel teweegbrengen bij de kijker. Bovendien past de ronde vorm bij de bolling van het oog, waarmee u een optimaal beeld te zien krijgt.  

Transparant LED Met een transparant LED scherm kunt u op een dynamische manier met uw omgeving communiceren door een LED-scherm voor of achter uw raam te hangen. De voordelen hiervan zijn dat het transparant is, dus nog wel licht naar binnen laat en van buiten is het LED-scherm perfect leesbaar. Een oplossing voor binnen- en buitentoepassingen is een lichtgewicht en oprolbaar LED-scherm.

Oprolbare displays LG kwam tijdens de ISE met de oprolbare OLED displays. Metalen lamellen houden het scherm aan de achterkant overeind en laten het soepel rollen. Wanneer je naar de achterkant kijkt, krijg je het idee dat je naar een garagedeur kijkt. De constructie zou stevig genoeg zijn om 50.000 keer in- of uitgerold te worden. Volgens LG is dat bij normaal gebruik goed voor een levensduur van ruim 13 jaar. Natuurlijk is het mogelijk om het beeldscherm volledig uit te rollen. Echter, is er ook een optie om slechts een smalle strook uit de behuizing te laten komen. Hier kan bijvoorbeeld weersinformatie op getoond worden, of muziek die je afspeelt. 

Fidato wil ISE en Philips bedanken voor het in ontvangst mogen nemen van de Excellence Performance Award 2018 en in het bijzonder onze klanten bedanken die deze dagen met ons hebben meegelopen. Graag tot volgend jaar bij ISE 2020!

AFTERMOVIE ISE 2019

fidato logo

©2019 Fidato | All rights reserved to Fidato.