ISE 2023

We bezoeken dit jaar met een aantal teamleden de Integrated Systems Europe (kortweg ISE) 2023. Deze internationale beurs, die dit jaar plaatsvindt in Barcelona, geeft ons de kans om tot nieuwe inzichten te komen op het gebied van AV, de nieuwste technische trends te ontdekken én de goede relatie met onze partners en leveranciers nog verder te verstevigen in het belang van onze klanten.

Wat gaan we zien?
De laatste jaren is er veel veranderd in de zakelijke omgeving en de AV technologie staat midden in de transformatie naar meer op afstand werken en het ondersteunen van een hybride werkomgeving. De ISE 2023-show, die voor het tweede jaar zal plaatsvinden in de Fira de Barcelona, ​​zal naar verwachting meer dan 1000 exposanten verwelkomen, waaronder ongeveer 120 nieuwe exposanten die zich ontvouwen op een oppervlakte van 3.630 m². Deze nieuwe exposanten zullen producten en oplossingen aanbieden op het gebied van professionele audiovisuele en systeemintegratie, slimme domotica, communicatie- en samenwerkingstools, transparante schermen en audio-innovaties. Op de ISE 2023 zullen een aantal grote namen hun nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot snellere, efficiëntere en toegankelijkere werkplekken en kantoren tentoonstellen.

Zo wordt bijvoorbeeld een nieuwe tool, een applicatie, gepresenteerd om makkelijk te kunnen samenwerken en data te kunnen delen met collega’s. Een andere grote speler op het gebied van (zakelijke) innovaties biedt een technische oplossing voor bedrijven met onder andere de mogelijkheid tot het eenvoudig visualiseren en delen van data. Maar er zullen over de gehele beurs ook interactieve displays, pc’s, monitors, projectors, apps en andere soft- en hardware-oplossingen die bijdragen aan een toegankelijke werkomgeving worden gedemonstreerd. Al met al genoeg innovatie om onze horizon mee te verbreden!

We houden je op de hoogte!
We geven de komende drie dagen dagelijks een update met betrekking tot onze technische bevindingen op de ISE 2023. Houdt onze LinkedIn- en Facebookpagina in de gaten voor nieuwtjes vanuit Barcelona, vol verse innovaties en audiovisuele inzichten!

Share: