ISE Highlights

Wij waren er voor u bij: de grootste beurs ter wereld op het gebied van AV en ICT, de Integrated Systems Europe (ISE). Deze beurs vond vorige maand plaats in Amsterdam. Er zijn een aantal interessante nieuwe ontwikkelingen getoond. De beurs stond bol van de interactieve schermen, 4K – en zelfs 8K – en van draadloos presenteren tot complete BYOD oplossingen. Onze specialisten hebben vier dagen lang informatie tot zich genomen en zich “bij laten scholen” door leveranciers en nieuwe partijen. Indien u meer wilt weten, neem dan contact op met één van onze specialisten of via het algemene Fidato telefoonnummer.

Alle ontwikkelingen zijn terug te vinden op de website: http://www.iseurope.org/ –  wij maken een korte selectie voor u. Diverse van onze leveranciers hebben op de ISE hun nieuwste projectietechnieken gepresenteerd, waaronder de interactieve touchscreentoepassingen van SONY, de Vision Presenter, i3’s Huddle en CTOUCH’s Leddura.

Ook diverse andere beeldtechnieken vinden hun primeur op de ISE. Zo zien we de nieuwe resolutiestandaard 4K op diverse manieren terug, zoals webcasting en projectie. In de onderstaande video wordt een 4K projector getoond.

Meer ontwikkelingen over talloze projectietechnieken en presentatiemogelijkheden zijn terug te vinden op de eerder genoemde website van de ISE. Ook de AV-journalisten van rAVe Publications hebben van bijna iedere stand op de beurs een kort filmpje gemaakt. Ook van nieuwe geluidstechnieken, digital signage en andere AV-gerelateerde onderwerpen zijn noviteiten en ontwikkelingen te volgen op deze kanalen. Daarnaast houden wij u met regelmaat op de hoogte van de nieuwste oplossingen en toepassingen.

Share: