kadaster pand

Kadaster kiest voor partnership met Fidato

Kadaster kiest voor langdurig partnership met Fidato.

Als specialisten in audiovisuele oplossingen is Fidato na een uitgebreide selectieprocedure vanuit een openbare Europese aanbesteding door het Kadaster opnieuw gekozen om landelijk alle audiovisuele middelen en dienstverlening te leveren. Gisteren vond de officiële aftrap plaats voor het inrichten van het project met de betrokken partijen.

Fidato gaat samen met het Kadaster voor de aankomende 5 jaar het audiovisueel landschap verduurzamen door alle audiovisuele faciliteiten en het gebruik hiervan neer te zetten als een dienst. Doelstelling van de aanbesteding was het vinden van een expert die aantoonbaar in staat is de gevraagde dienstverlening te realiseren en daarbij een maximale kwaliteit kan leveren voor een redelijke prijs op basis van een Total Cost of Ownership (TCO) model. Bovendien zocht het Kadaster een partij die kon helpen bij de migratie naar ‘Werkplek 2.0 (met onder andere Office 365) en de invulling van een nieuw werkplekconcept’.

“Vanuit een jarenlange relatie is dit een pluim op ons werk waar we voor staan en waar we al een aantal jaren mee bezig zijn”, aldus Marco van der Linden (directeur); een langdurige samenwerking waarbij de relatie met én de kwaliteit naar onze klanten voorop staat en waarbij we audiovisuele middelen als een dienst zien! Juiste deze innovatieve en toekomstbestendige insteek van de invulling van de audiovisuele wensen en eisen en de dienstverlening hier omheen hebben geleid tot het winnen van deze aanbesteding. Hierbij is zowel op nagenoeg alle kwalitatieve criteria alsook de prijs onderscheidend en positief gescoord.

De invulling van bovenstaande audiovisuele dienstverlening zal gericht zijn op verschillende toepassingen zoals draadloos presenteren, (beeldscherm-)communicatie, roombooking maar ook verdergaande oplossingen zoals Bring Your Own Divice (BYOD), Videoconferencing (geïntegreerd met Skype for Business, Microsoft Office 365 en Microsoft TEAMS) tot en met Intelligent Building.

Share: