Kick off 2020

Kick off 2020 bij Goede Doelen Loterijen

Als aftrap van het nieuwe jaar waren we deze keer met het hele team te gast bij één van onze gewaardeerde klanten, Goede Doelen Loterijen. Alle collega’s en partners waren uitgenodigd in het spraakmakend, stijlvol en duurzame pand in Amsterdam wat we als audiovisueel partner hebben mogen inrichten met de nieuwste technieken. Kortom, de kick off van het nieuwe jaar gecombineerd met een kijkje achter de schermen!

Rondleiding door het pand

Na een gezellige borrel begon het programma met een rondleiding door het, afgelopen jaar, meest duurzaam verbouwde pand van Nederland. Het pand heeft het hoogst haalbare certificaat voor duurzaam verbouwen gekregen, ‘BREEAM Outstanding’. Als audiovisueel partner hebben we het hele pand ingericht met de laatste technieken op het gebied van onder andere beeldscherm-communicatie, draadloos presenteren, room booking voor alle bespreek- en vergaderruimtes. Daarnaast hebben we het restaurant, het ontmoetingsplein en studio’s ingericht inclusief een compleet auditorium voorzien van de nieuwste beeld-, licht- en geluidsvoorzieningen.

In combinatie met de ‘5 Uur Live’ show hadden we tevens de gelegenheid om backstage in de TV-studio’s te kijken. Aansluitend was er een diner in het inpandige restaurant ‘Osteria La Lotteria’, waar binnenkort ook het programma ‘Restaurant Misverstand’ met Johnny de Mol en Ron Blaauw opgenomen zal worden. Uiteraard was er na afloop gelegenheid voor een ‘after diner borrel’, die in het overvolle maar gezellige café ‘De Blauwe Engel’ tot in de late uurtjes plaats vond.

Share: