Online live-event volledig ingericht en gefaciliteerd

Complete studio met decor en techniek voor verkiezing lijsttrekker

Afgelopen week heeft Fidato de bijeenkomst van de partijraad voor de SP vanwege de coronamaatregelen volledig online ingericht en audiovisueel ondersteund. Hierbij werd voor een liveprogramma van 6 uur met meerdere sprekers, presentaties en stemrondes, een complete studio ingericht en de technische dienstverlening voor deze digitale bijeenkomst verzorgd.

Voor de audiovisuele techniek werd gebruik gemaakt van 6 (studio-)camera’s, een camera-regieset, autocue en meerdere displays voor kijkers, sprekers en regisseur. Daarnaast werd voorzien in een geavanceerd digitaal stemsysteem, waarbij het geheel met de benodigde techniek digitaal is uitgezonden met streaming naar het web en social media. De complete studio werd ontworpen en opgebouwd maar ook voorzien van een podium, presentatie-/conferencetafel én decor met visuals en displays voor dynamische content. Hierdoor kon de studio eenvoudig van verschillende achtergronden worden voorzien.

 

Dankzij de integrale begeleiding en aanpak door onze audiovisueel professionals werd onder hoge druk en bijzondere omstandigheden een live-event online neergezet, zodat dit alles ondanks de coronamaatregelen toch plaats kon vinden.

‘Een van mijn grootste zorgen afgelopen maand was de uitdaging van het digitaal stemmen. Een proces dat vol potentiële problemen zit als je het niet goed regelt. Ik ben erg blij dat wij dit met een gerust hart aan jullie konden toevertrouwen en dat dit helemaal vlekkeloos is verlopen. Dank!’, aldus Arnout Hoekstra (Algemeen secretaris SP).

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw live-event, ondanks de coronamaatregelen, online of in een hybride-vorm (op locatie en online) plaats te laten vinden? Mail of bel ons gerust: info@fidato.nl of 026-3644828. Wij helpen u graag!

Share: