Narrowcasting bij Burgers’ Zoo!

Dankzij het ontwerp van concept, vormgeving en de technische- en creatieve realisatie door het Fidato team, op het gebied van narrowcasting voor de uitbreiding van de horeca in het park, heeft Burgers’ Zoo deze zomer de nieuwe Coffee Corner geopend, voorzien van een eigentijds communicatiesysteem van M2Cast.

 

Als communicatiemedium hebben we in deze nieuwe Coffee Corner narrowcasting ofwel digital signage toegepast; uitermate geschikt om passende communicatie op de verschillende momenten van de dag in te zetten . Zo wordt in de ochtend een kop koffie met gebak aangeboden, tussen de middag koffie met een broodje en aan het einde van de dag wordt iets aangeboden om mee naar huis of in de auto te nemen. Doormiddel van het CMS van M2Cast Digital Signage kan de content volledig op basis van dag en tijdstip bepaald worden als ook automatisch worden ingesteld . Een bijkomend voordeel van dit systeem is dat je daarnaast à la minute andere aanbiedingen of boodschappen kunt weergeven; bijvoorbeeld een verfrissende Ice coffee bij temperaturen boven 25 graden of de dagverse producten richting de sluiting van het park om derving ervan te voorkomen.

Bij de Coffee Corner is uiteindelijk gekozen voor twee 65” schermen. Een eerste scherm geeft het assortiment weer, een tweede scherm in het verblijfsgedeelte, is meer gericht op de beleving in het park en allerhande info voor de bezoeker.

Naast de Parkwinkel bij de hoofdingang is de Coffee Corner met aangrenzend terras een plek waar bezoekers kunnen genieten van diverse koffiesmaken en snacks, zowel om ter plaatse te nuttigen als om mee te nemen tijdens het bezoek aan het park. De Coffee Corner fungeert tevens als gezellige pleister- en verzamelplaats bij de start of juist bij het einde van het dierentuinbezoek. De toegepaste narrowcasting is gericht op het vergroten van de beleving tijdens een aangenaam rustpunt waar bezoekers zich welkom voelen en waar ze even de benen kunnen strekken na een heerlijke wandeling, of dankzij de weergave van verschillende content alvast van de voorpret kunnen genieten in afwachting van de komst van familieleden, vrienden of kennissen.

Share: