Onderwijs; snel en eenvoudig op afstand lesgeven

Live colleges, lesgeven, trainingen en/of cursussen per direct te regelen (vanaf € 1.580)

Hiermee heb je voor de komende maanden een ‘klaslokaal met wereldwijd bereik’ als oplossing voorhanden waarmee je met een (live) video- en audioverbinding én de mogelijkheid van het delen van het scherm, direct in contact kunt komen/blijven met je leerlingen; stabiel werkend, draaiend op iedere PC met een internetbrowser of te downloaden App. Als docent (leerkracht) heb je controle over de les én een direct werkende verbinding zonder uitgebreide instructies met alle deelnemende studenten (leerlingen). Als dat wenselijk is kan de docent alle leerlingen zien maar ook horen. Zij zien en horen hem! Samen kijken docent en leerlingen vervolgens naar de presentatie waarbij de docent live tekst en uitleg geeft. Daarnaast stelt het leerlingen ook in staat om hun ‘beurt’ te krijgen waarbij de groep als geheel meekijkt en meeluistert.

Want hoe ga je digitaal thuis-onderwijs mogelijk maken én laat je de lessen op een attractieve en interactieve wijze voor de thuis-leerling door gaan? Als audiovisueel specialist helpen we u direct met Starleaf Education Video- en Audio Conferencing.

Vanwege het heersende caronavirus en de getroffen maatregelen met de oproep voor digitaal onderwijs thuis, is deze enterprice licentie voor 3 maanden voor maar € 1.580 beschikbaar!

Enterprice licentie

Het directe voordeel van deze cloud gebaseerde enterprice licentie is dat gebruik gemaakt wordt van internet. Hierdoor kun je alle leerlingen thuis bereiken welke een (laptop) computer, tablet of smartphone met een camera, microfoon en internet verbinding hebben. Met de gratis te downloaden App beschik je direct over de video- en audiofaciliteiten om te kunnen (video-)conferencen en te les te kunnen geven vanaf iedere laptop en PC zolang deze ook is voorzien van camera, microfoon en internet. De verbinding is veilig volgens ISO/IEC27001 en te gebruiken voor 1 op 1 video- en audio- besprekingen met een individuele leerling en Spotlight-sessies tot maar liefst 100 deelnemers. Dit alles met de mogelijkheid content te delen met alle leerlingen, het zogenaamde ‘content presenteren en sharen’ én de mogelijkheid van spotlight meeting, een streaming toepassing voor een webcast (toespraak), training en andere lesachtige vormen met te controleren interactie.

De oplossing vraagt buiten de eigen laptop, PC, tablet of smartphone, géén hardware-installatie (indien wenselijk wel uit te breiden) en werkt na de aanmaak van een account direct. Deze Starleaf Enterprice-licentie met de ongelimiteerd gratis te downloaden App voor alle (thuis) apparaten, is tijdelijk leverbaar met een licentie voor 3 maanden voor € 1.580,00.

In de volgende instructie zie je een touchscherm en VC set gebruikt worden wat op termijn kan maar niet nodig is. In de geboden opzet ‘zend je uit’ vanaf je laptop/PC waarop ook je presentatie/les staat en heb je een 2e aangesloten monitor waarop je de leerlingen ziet. Ook is de instructie en de voorbeeld Spotlight App in het Engels welke in het Nederlands of diverse andere talen in te stellen zijn; zie instructie ‘Host Town Hall meeting’. Als je leerling een vraag wil stellen, zie hier het gebruik als het opsteken van een hand ‘Raise hand feature’.

Eerder berichtten wij je al over een gratis 1 op 1 videoconference licentie en de Business licentie voor volwaardig video-vergaderen. De beschreven Starleaf Spotlight functionaliteit door digitaal lesgeven is alleen beschikbaar in de aangegeven enterprice licentie waarbij wij deze in het bijzonder voor een snelle actie in het onderwijs adviseren. Na de download van de App op jouw PC met extra monitor en de App op de PC’s van de leerlingen is de les direct te plannen.

Voor de Enterprice licentie heeft u zelfs de optie voor het opnemen en streamen (geen directe communicatie met leerlingen) tot wel 1.000 deelnemers.

Bij belangstelling maken wij graag direct een account aan én begeleiden wij u op afstand waarbij fysieke installatie op locatie niet nodig is.

Bel of mail een van onze specialisten; 026-3644828 of info@fidato.nl.

* Betreffende 3 maanden licentie is op basis van een afname van minimaal 3 licenties gelijktijdig.

Share: