Online en hybride bijeenkomsten naar een professioneel niveau

Fidato investeert in hoogwaardige ProAV streaming faciliteiten van Avonic

Vanwege beperkende maatregelen voor het organiseren van congressen, seminars en (jaar-)vergaderingen zien we een toenemende vraag naar oplossingen om dergelijke bijeenkomsten toch door te kunnen laten gaan. Als partner in audiovisuele oplossingen biedt Fidato hiervoor de nieuwste digitale oplossingen waardoor deze bijeenkomsten online of hybride (combinatie van live en online) op een professionele wijze kunnen plaatsvinden. Dit kan zowel real time als on-demand in de vorm van een webinar, webcast of live uitzending, zelfs op locatie middels een POP-UP studio, waarbij Fidato de complete techniek én de invulling van de bijeenkomst kan verzorgen.

 

‘Om in deze tijd online bijeenkomsten mogelijk te maken en onze klanten hierbij professioneel te ondersteunen, blijven wij investeren in de nieuwste camera- en opnametechnieken. Daarom hebben we gekozen voor de kwaliteit en de betrouwbaarheid van Avonic PTZ camera’s, een Nederlands product, voor onze nieuwste digitale camera-regie oplossing. Hiermee bieden we professionele streaming- en opnamefaciliteiten. Daarnaast kunnen we een uitzending eenvoudig integreren in MS teams, Google Hangouts, Zoom of Webex waardoor, binnen een bestaand platform, eenvoudig een groot publiek bereikt kan worden. Uiteraard bieden we dergelijke oplossingen om presentaties en interactieve sessies mogelijke te maken, geheel gecombineerd met aanvullende zaken zoals Q&A, Twitter- en/of chatfuncties én een professionele begeleiding zoals klanten die van ons mogen verwachten.’

Vanuit de samenwerking met Avonic, is gekozen voor de Avonic AV-CM73-IP camera’s inclusief MT-200W mounts. Deze camera is een hoogwaardige 30x zoom camera die optimaal kan presenteren in minder optimale lichtomstandigheden waarmee een perfecte uitzendkwaliteit bereikt wordt dankzij de ultieme combinatie van hoge lichtgevoeligheid en natuurgetrouwe kleuren! In combinatie met een controller zetten we deze camera zelfs op afstand en bij lastig bereikbare plekken, onder alle omstandigheden in. Dankzij de samenwerking tussen #Fidato en #Avonic worden digitale online-uitzendingen naar een nieuwe norm gebracht!

Vele toonaangevende bedrijven maken inmiddels al gebruik van deze bewezen techniek waarbij Fidato al veel verschillende spraakmakende bijeenkomsten mogelijk heeft kunnen maken. Ook interesse? Bel of mail gerust met een van onze adviseurs op 026-3644828 of info@fidato.nl.

Share: