Oud klooster toveren we om tot multifunctioneel kantoor

We hebben weer een uniek project opgeleverd, ditmaal voor bouwbedrijf Berghege uit Oss. Als audiovisueel partner hebben we hun nieuwe kantoor, een oud klooster, compleet audiovisueel mogen inrichten.

‘Een enorme metamorfose van oud klooster naar een moderne werkomgeving die helemaal van deze tijd is, en … een grote ambitie met ons pand waar straks dagelijks zo’n tachtig van onze medewerkers op een toekomstbestendige en prettige manier kunnen werken. In de grote, open kantoortuinen en transparante vergaderplekken moet dat zeker gaan lukken.’ citaat firma Berghege.

Door rekening te houden met zowel esthetische als monumentale aspecten hebben we alle vergaderruimtes voorzien van interactieve middelen waaronder presentatie displays en touchscreens. De lunchruimte (de kapel) van de klant is daarnaast het pronkstuk van het gebouw geworden, voorzien van geluid, op maat ontworpen voor de ruimte zodat er gepresenteerd kan worden met microfoons maar ook tijdens de lunch gezellige achtergrond muziek gedraaid kan worden. Tot slot is er in de kapel een videowall opgebouwd met maar liefst 16 (4×4) 49” Philips-monitoren. Deze enorme wand kan worden gebruikt voor presentaties, terwijl deze wall daarnaast wordt ingezet als communicatiemiddel (digital signage) om onder anders medewerkers te informeren over lopende projecten.

Share: