AMZAF

Zaterdag 2 juli was het Nederlands Openluchtmuseum te Arnhem toneel van AMZAF, subtitel “het zomerfestival met jong toptalent”. Jaarlijks is dit festival hét podium van opkomend talent uit heel Nederland. Met optredens van rockbands, orkesten en jazzbands, maar ook theater, poëzie en dans, laten jonge talenten zich van hun beste kant zien. Ruim 250 artiesten hebben hun bijdrage geleverd.

Op tien verschillende podia werden de uiteenlopende kunstdisciplines uitgevoerd. Rockbands op een laadperron, theater in de oude boerderij en een jazzband in het kerkje. Kleinschalig, intiem en nergens mee te vergelijken, zo wordt het festival door de organisatie genoemd. Met deze opzet wordt een ongedwongen sfeer gecreëerd voor bezoekers. Dankzij een samenwerking tussen de organisatoren en haar sponsoren weet AMZAF jaarlijks een festival neer te zetten dat voor iedereen toegankelijk is.

Al jaren is Fidato vanuit haar MVO-rol als hoofdsponsor aangesloten bij de organisatie en uitvoering van AMZAF. Hierbij faciliteren en coördineren we de technische invulling en ondersteuning voor en tijdens het evenement. Om als duurzame organisatie een bijdrage te leveren aan deze betrokkenheid en ontwikkeling, is AMZAF een geselecteerd evenement waaraan wij jaarlijks een sponsorbijdrage leveren. Inspiratie van publiek en ontwikkeling van talent staan centraal bij dit evenement, elementen die kernwaarden zijn voor ons als onderneming.

Foto’s: Jan Berendsen, Peter van Dijck (via Flickr)


KLIENT:

Maurice Hurxkens

Share: