Apenheul

De St@art is het nieuwe kantoor en educatief centrum van Stichting Apenheul en het Natuurhuis in Apeldoorn. Naast zijn functie als kantoor, dient De St@art ook als centrum voor milieueducatie en als ontmoetingsplek voor verenigingen, ondernemers, studenten en bezoekers. Het gebouw is voorzien van een ondergronds auditorium voor 350 bezoekers, twee multifunctionele zalen, een atelier, een expositieruimte en behandelkamers voor de dierenartsen van de Apenheul. Een geweldige combinatie met een bezoek aan het dierenpark!

Audiovisuele inrichting & servicepartner
Het complete auditorium van de St@art, ingericht door Fidato, is van alle gemakken voorzien en beschikt over moderne audiovisuele middelen waaronder een speciaal audio- en videosysteem met Dolby Surround en een super breedbeeldprojectie. Daarnaast onderhouden we alle audiovisuele systemen en AV servicepartner.

Videoproductie
Als vaste supplier van de Apenheul werd Fidato gevraagd een Videoclip te produceren voor de opening van het Natuurhuis “De St@art”. De clip werd geproduceerd op 2x HD formaat met surround sound. Drie onderwerpen zijn gevisualiseerd; apen, mensen en omgeving. Foto’s bewegen over het scherm waarbij de muziek en effecten het beeld ‘volgen’. Het nieuwe logo is 3D vormgegeven in een moderne look & feel, waarbij dit verrassend naar voren komt uit een sterrenhemel. Een achtergrond is gemaakt waarop picture-in-picture live beelden van de sprekers worden getoond.

Evenementenondersteuning (detachering AV professionals)
Zeer regelmatig ondersteunt Fidato de uiteenlopende evenementen die de Apenheul faciliteert of organiseert. Het auditorium en vergaderzalencomplex is favoriet bij vele organisaties, groot en klein. Bij de grote hoeveelheid congressen, seminars en jaarvergaderingen die in de St@art worden georganiseerd, ondersteunt Fidato met techniek én technische kennis. Zo heeft Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Máxima der Nederlanden De St@art geopend waarbij Fidato alle (aanvullende) AV faciliteiten heeft geleverd en AV ondersteuning heeft geboden.

De Apenheul is een dierenpark met de nadruk op een breed scala aan apensoorten. Daarnaast faciliteert vergader- en congreslocatie De St@art bedrijven en andere organisaties met een locatie voor allerlei evenementen. Dit CO2-neutrale gebouw voldoet aan vele duurzaamheidseisen, en sluit aan bij de natuurbehoudsprojecten waar het Apenheul Natuurbehoudfonds zich wereldwijd voor inzet. Het park trekt jaarlijks een half miljoen bezoekers. Lees hier meer over de St@art.


KLIENT:

Maurice Hurxkens

Share: