Appèl

Onlangs hebben we het nieuwe belevingscentrum van bedrijfscateraar Appèl in ’s-Hertogenbosch compleet audiovisueel ingericht. Na een selectietraject werd Fidato verkozen om het duurzaam gebouwde pand met een werkelijk uniek stuk architectuur, geheel in te richten met audiovisuele middelen.

Het project

Tijdens het selectietraject heeft Fidato zich weten te onderscheiden door volledig met de opdrachtgever mee te denken en te adviseren. Doel was om een eenvoudig te gebruiken, duurzaam en functionele audiovisuele oplossing neer te zetten ‘die het tevens mogelijk maakt dat diverse gebruikers zonder instructie kunnen vergaderen en presenteren in de diverse vergaderruimtes’.

Audiovisuele toepassingen

De diverse vergaderruimtes zijn allen voorzien van Professional Philips LED displays welke d.m.v. een eenvoudig te gebruiken knoppenpaneel bediend kunnen worden. De grote vergaderruimte is hiernaast nog voorzien van een Videoconference Systeem voor Skype for Business en Teams videocalls.

‘De AV oplossingen van Fidato hebben een professionele uitstraling.
Het werkt erg fijn en veel efficiënter.’

Voor de weergave van demo’s in het live cooking gedeelte is in het belevingscentrum een grote monitor op een verrijdbare trolley geplaatst, zodat deze ruimte altijd flexibele ingedeeld en optimaal benut kan worden.

In de (bedrijfs-)kantine draait een narrowcasting oplossing van M2Cast waarop verschillende info wordt weergegeven, waaronder; het menu, de dag-/weekaanbiedingen en duurzame producten en ingrediënten waarmee Appèl werkt.

Appèl over Fidato…
‘Het samenwerkingsproces tussen Appèl en Fidato verliep erg goed. Heldere communicatie, snel reageren en snel schakelen tijdens het bouwtraject, hebben we als zeer prettig ervaren. De inzet en realisatie van het narrowcasting traject verliep daarnaast ook op een vlotte en soepele wijze. De AV oplossingen hebben een professionele uitstraling. Het werkt allemaal erg fijn en efficiënt. Het eindoordeel is dat Fidato een professionele organisatie is waarmee het prettig is samen te werken!’

 


Appèl is een bedrijfscateraar met ruim 200 locaties door het land. Al meer dan 40 jaar zorgt Appèl voor een mooi en gastvrij bedrijfsrestaurant, met goed eten en drinken in een gezellige sfeer. Bedrijfscatering met liefde voor eten en mensen, daar legt Appèl graag het accent op. Dat is een continu proces van vernieuwing, initiatief nemen aandacht geven en altijd met duurzaamheid en gezondheid in het achterhoofd. Appèl gaat verder waar anderen ophouden. Daar maken ze niet alleen de gasten van het bedrijfsrestaurant blij mee, maar het houdt hun werk ook leuk en afwisselend.


KLIENT:

Joris van der Wegen

Share: