a.s.r.

Na een aanbesteding is Fidato gekozen als de AV system integrator voor de revitalisatie van het in 1974 gebouwde hoofdkantoor van a.s.r. Nederland N.V. De locatie telt circa 84.000 m2 en telt ongeveer 2800 flexibele werkplekken bestemd voor 4000 medewerkers.

Inrichting
Op de locatie heeft Fidato de ongeveer 120 vergaderzalen en andere presentatie- en communicatie ruimten uitgerust met audiovisuele apparatuur. Voor de ruimten zijn een aantal vaste AV concepten geïntroduceerd die steeds model staan voor het beoogde gebruik. Hierbij zijn op afdelingsniveau spreekkamers en conferentieruimten voorzien van AV. In het vergadercentrum zijn een aantal auditoria te koppelen waarbij de AV techniek automatisch mee migreert naar de gekozen zaalopstelling. Als beeldweergave zijn hier verschillende videowalls toegepast welke gekoppeld kunnen worden voor centrale beeldweergave. Er zijn trainingsruimten voorzien van interactieve touchtoepassingen en verschillende videoconference ruimten aanvullend op de standaard toegepaste Unified Communications.

Content en aanvullende dienstverlening
Voor de interne algemene communicatie maar ook communicatie op afdelingsniveau wordt beeldschermcommunicatietoepassing ingezet. Publieke maar ook afdelingsspecifieke content wordt hierbij vanuit verschillende beheerders op een groot aantal schermen weergegeven.

De samenwerking beslaat naast het hebben geïnstalleerd van de gehele AV installatie en het bijbehorende onderhoud ook de dienstverlening voor tijdelijke behoeften voor inhuur en evenementen.

a.s.r. is de Nederlandse verzekeringsmaatschappij voor alle verzekeringen. Bij a.s.r. werken bijna 3.900 medewerkers en met een omzet van € 3,8 miljard behoort a.s.r. tot de grootste verzekeraars van Nederland.


KLIENT:

Maurice Hurxkens

Share: