Bosch thermotechniek

Bosch Thermotechniek heeft tijdens de beurs VSK (vakbeurs voor de installatiebranche) haar beursstand audiovisueel in laten richten door Fidato.

Inrichting beursstand

In samenwerking met een vooraanstaande standbouwer heeft Fidato het concept van de beursstand uitgewerkt en opnieuw ingericht met audiovisuele technieken. Hierbij is een eyecatcher om “stopping power” toe te voegen aan de stand in de vorm van een cirkel truss met een projectiedoek van 17 meter doorsnede opgehangen aan het plafond van de stand. Op deze projectiecirkel werd door middel van doorlopende rondprojectie (8 projectoren), logo’s, bewegende beelden en statements aangaande de producten van Bosch Thermotechniek geprojecteerd. Hiervoor heeft Fidato de complete audiovisuele opbouw, bediening en afbouw verzorgd.

De bewegende beelden in deze omvang op deze hoogte trokken veel aandacht en vele bezoekers naar de stand.

Bosch Nederland maakt deel uit van Bosch Thermotechniek. Deze organisatie levert producten over de gehele wereld en is in Europa de grootste speler op de verwarmingsmarkt. Bij Bosch Thermotechniek wordt hard gewerkt aan duurzame oplossingen, zoals het Solarsysteem, verbeterde HR-systemen en de elektrische warmtepomp.


KLIENT:

Maurice Hurxkens

Share: