Celgene

Tijdens een internationaal samenwerkingstraject heeft Fidato samen met Celgene en Van den Oever Expo Group een Europese beurstour gefaciliteerd. Zowel in Madrid, Geneve, Parijs als in Barcelona hebben we AV faciliteiten geleverd en professionele ondersteuning geboden om alle 4 de beurzen succesvol te laten verlopen.

Internationale AV beurs experience
Iedere stand binnen deze internationale tour kende een combinatie van ledwalls, touchscreens, LCD-schermen en interactieve toepassingen waarmee Celgene haar partners wist te informeren.

Het belang van het behouden en verspreiden van innovatie over de hele wereld is voor Celgene nog nooit zo groot geweest. Het succes van Celgene is afhankelijk van haar vermogen om effectieve samenwerkingsoplossingen te ontwikkelen uit een “ecosysteem van innovatie”. Het samenbrengen van patiĆ«nten, zorgverleners, de industrie, academici, betalers en beleidsmakers speelt hierin een belangrijke rol, met het doel om oplossingen te vinden die de wereld op positieve wijze kunnen veranderen.

De beursstands en de technische toepassingen hebben een bijdrage geleverd aan deze doelstelling door Celgene nog meer op de op de kaart van de medische en farmaceutische industrie te zetten, en het bereik naar haar partners te vergoten. Natuurlijk is de klant tijdens de beurs hierin geheel ontzorgd door Fidato.

Samenwerken
Door nauw samen te werken met deze partijen, tracht Celgene het verloop van de menselijke gezondheid te ontwikkelen, zodat ziekten kunnen worden voorkomen, vroegtijdig kunnen worden gediagnosticeerd, met succes kunnen worden beheerd en misschien zelfs kunnen worden genezen.

Celgene is een internationaal biofarmaceutisch bedrijf dat zich richt op het ontdekken, ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve geneesmiddelen voor de behandeling van kanker en ernstige ontstekings- en immuunziekten.

 


KLIENT:

Maurice Hurxkens

Share: