Elinor Ostromgebouw theaterzaal

Multifunctionele toepasbaarheid
In opdracht van Royal Haskoning DHV hebben we, na een uitgebreid adviestraject, een compleet theater audiovisueel ingericht. Theaterzaal C is een professioneel ingerichte theaterzaal in het Elinor Ostromgebouw van de Radboud Universiteit Nijmegen. In C vinden zowel culturele als wetenschappelijke evenementen plaats en ook programma’s op het snijvlak van cultuur en wetenschap. Denk aan muziek- en theatervoorstellingen, lezingen ondersteund door culturele acts, debatavonden en wetenschappelijke congressen.

Inrichting Theaterzaal C
De inrichting bestaat uit de implementatie van beeld, licht en geluid met alle daarbij behorende functionaliteiten en besturing waardoor het theater multifunctioneel gebruikt kan worden. In de betreffende theaterzaal worden tal van evenementen, lezingen, presentaties maar ook filmvoorstellingen verzorgd. Door de verschillende toepassingen en gebruikers speelt het gemak in gebruik en de multi-inzetbaarheid van de verschillende apparatuur een belangrijke toegevoegde waarde.

Voor de (beeld-)projectie is gekozen voor een krachtige LED-Laser beamer. Alle apparatuur wordt automatisch geschakeld en vanaf een Crestron besturingssysteem bediend. Tevens zijn er koppelingen gemaakt om de besturing via externe apparatuur te kunnen inregelen. Hierbij is de Crestron besturing onder andere gekoppeld aan het KNX gebouwbeheerssysteem.

De Radboud Universiteit Nijmegen is een universitaire onderwijsinstelling. De universiteit telt zeven faculteiten en ruim honderd opleidingen (bachelor en master). De Universiteit en het Radboud universitair medisch centrum zijn gevestigd op het Nijmeegse landgoed Heijendaal. Theaterzaal C is beschikbaar voor alle faculteiten en valt onder beheer van Dienst Studenten Zaken.


KLIENT:

Maurice Hurxkens

Share: