Gazelle

Op basis van een aanbesteding heeft Fidato de audiovisuele behoefte het best weten te vertalen naar een concrete oplossing voor de verbouwing en nieuwbouw van het Innovation & Production Center welke heeft plaatsgevonden op de bestaande locatie in Dieren. Daarnaast is tussen de gehandhaafde fabrieksgebouwen en het monumentale hoofdgebouw een nieuwe, meer dan 7.000 m2 grote montagehal gebouwd waarbij Fidato eveneens is betrokken voor narrow-casting.

Inrichting
In samenspraak met Gazelle en PON Holding is het Innovation & Production Center voorzien van de modernste audiovisuele technieken. Zo is er een brainstormruimte ingericht om met de nieuwste AV touchtechniek, interactief en snel te komen tot nieuwe ideeën en beeldvorming volgens het nieuwe “collaborate” principe. In een ruimte met een professioneel 4K 98 inch (bijna 2,5 meter) flatscreen worden nieuwe concepten op ware grootte gevisualiseerd. Daarnaast zijn er diverse vergaderruimten voorzien van apparatuur waarin op basis van de nieuwste trend, BYOD-toepassing, randapparatuur eenvoudig kan worden aangesloten. Microsoft Unified Communications is vergaand geïntegreerd in de AV-infrastructuur zodat ook het gebruik van videoconference eenvoudig mogelijk is. Voor presentaties aan grotere groepen is het restaurant voorzien van een volwaardige AV installatie.

Opening
Daarnaast is het Innovation & Production Center op 3 september 2015 feestelijk geopend door Zijne Majesteit de Koning Willem-Alexander. Fidato heeft hierbij alle AV faciliteiten verzorgd, zie ook dit filmpje.

Gazelle ontwikkelt vanuit de fabriek in Dieren al meer dan 100 jaar hoogwaardige Gazelle fietsen. De fabriek is door de jaren heen diverse keren uitgebreid en verbouwd om zo ruimte te scheppen voor de verdere groei en ontwikkeling van Gazelle. In de nieuwe fabriek bevinden zich onder andere de montagelijnen en een geautomatiseerde lakkerij waar fietsen en e-bikes worden geassembleerd. Bekijk het resultaat van de verbouwing van het Innovation and Production Center op deze site.

 


KLIENT:

Maurice Hurxkens

Share: