HAN

Fidato is gekozen als audiovisueel partner bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Op de campussen in Arnhem en Nijmegen is Fidato verantwoordelijk voor het faciliteren van alle audiovisuele apparatuur en dienstverlening.

De samenwerkingsovereenkomst omvat onder andere het audiovisueel inrichten van collegezalen, leslokalen, overlegruimtes en beeldschermcommunicatie in alle onderwijsgebouwen. Verder worden alle evenementen gefaciliteerd, waarbij er bijvoorbeeld ook technici gedetacheerd worden om alles in goede banen te leiden. Ook omvat het partnerschap een brede serviceovereenkomst, waarbij preventief en correctief onderhoud van apparatuur geborgd is.

Onlangs heeft een totale upgrade plaatsgevonden van een collegezaal in Nijmegen. Daarbij is de volledige infrastructuur voor zowel besturing, video als audio gedigitaliseerd en zijn via weblecture faciliteiten colleges live of op een later tijdstip op afstand te volgen.

Ook de revitalisering van één van de gebouwen in Arnhem is voorzien van de modernste audiovisuele technieken zoals interactieve SMART Boards. Deze SMART Boards zijn uitgerust met een technologie waardoor de inhoud van de borden live te volgen is via internet. Ook zijn in zowel Arnhem als Nijmegen auditoria ingericht en is beeldschermcommunicatie geïnstalleerd met 65” monitoren voorzien van M2Cast narrowcasting.

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen is met zo’n 33.000 studenten en ruim 3.300 medewerkers één van de grotere hogescholen van Nederland. Met 26 opleidingsinstituten binnen vier faculteiten, heeft de hogeschool een breed opleidingsaanbod: ruim 60 bacheloropleidingen en zo’n 20 masterprogramma’s. Daarnaast biedt de hogeschool ruim 150 post-hbo opleidingen en cursussen aan voor (werkende) professionals.


KLIENT:

Maurice Hurxkens

Share: