KPMG belastingadviseurs

Fidato heeft de locatie KPMG Meijburg & Co in Rotterdam audiovisueel ingericht en voorzien van verschillende audiovisuele toepassingen.

Klantwens
Een van de voornaamste wensen van de eindgebruiker was het verminderen van hoeveelheid bekabeling en hiermee vergroten van gebruikersgemak tijdens vergaderingen en presentaties. Verder was de vraag voor het gebruik van Skype for Business en dan in het bijzonder het beter integreren van de videoconference functie in de presentatie ruimten. De professionals van Fidato hebben hier op gerichte wijze op ingespeeld door het toepassen van een nieuwe Unified Communication toepassing.

Bring Your Own Device & Videoconferencing

Hiermee is het mogelijk  dat gebruikers hun eigen BYOD apparatuur zoals tablet, laptop of smartphone kunnen meenemen en gemakkelijk kunnen aansluiten met slechts 1 enkele USB 3.0 kabel, waarna men deze kan gebruiken binnen de vergadering. Verder is het mogelijk te presenteren op 1 of 2 schermen, eventueel met videoconference middels een USB aangesloten camera en microfoon waardoor goed verstaanbaar geluid geborgd is, en dat alles met slechts één enkele kabel.

KPMG Meijburg & Co is een van de meest prominente belastingadviesorganisaties van Nederland , die expertise, kwaliteit, snelle respons en proactieve benadering hoog in het vaandel heeft staan.


KLIENT:

Maurice Hurxkens

Share: