Lexence

Op basis van een aanbesteding heeft Fidato de audiovisuele behoefte weten te vertalen naar een concrete oplossing voor de verhuizing en verbouwing van het Infinity gebouw, ook wel bekend als ‘De schoen’ op de zuidas, welke heeft plaatsgevonden op de bestaande locatie in Amsterdam. Dit gebouw voldeed aan de voorwaarden waar Lexence naar op zoek was: het was bestaande bouw, energiezuinig en iconisch. De vraag naar audiovisuele installaties ontstond vooral door de nieuwe inrichting/verbouwing. Ook wilden ze alle voorzieningen gelijk trekken.

Inrichting

Op de locatie heeft Fidato alle AV faciliteiten verzorgd. Bij de receptie op de derde verdieping wordt de cliënt gelijk geïnformeerd door de narrowcasting schermen van M2cast. De multifunctionele vergaderruimtes zijn zo ingericht dat het voor de gebruikers zo eenvoudig mogelijk te gebruiken is en efficiëntie boven aan staat. Tevens zijn veel van de vergaderruimtes uitgevoerd met Evoko ruimtereserveringssystemen waardoor er geen ongewenste interrupties zich meer voor kunnen doen en de cliënt of werknemer precies kan zien tot hoe laat de vergadering duurt en wie er aanwezig zijn. Naast allerhande bekabelde aansluitmogelijkheden is ook het draadloos verbinden van BYOD devices toegevoegd.

Fidato heeft ook het nieuwe ‘Werkcafé’ van Lexence ingericht op audiovisueel gebied. Voor interne presentaties is het werkcafé voorzien van een volwaardige AV installatie waaronder een prachtig 84 inch scherm op een trolley. Het werkcafé biedt verder een spectaculair uitzicht op het zuiden van Amsterdam.

Lexence is een advocaten- en notarissenkantoor op de terreinen vastgoed- en ondernemingsrecht gericht op organisaties die actief zijn op de Nederlandse markt. De ruim 125 professionals van Lexence, waaronder 80 advocaten & notarissen, werken in bevlogen teams geleid door betrokken partners.


KLIENT:

Maurice Hurxkens

Share: