Nacht van de Architectuur 2018

Op 18 mei 2018 vond de 17e editie plaats van de Nacht van de Architectuur in het enige tijd gesloten oude Rembrand theater in Arnhem. Fidato heeft voor dit event weer de volledige audiovisuele techniek verzorgd.

Stichting AAA
Tijdens de 17 editie van de Nacht van de Architectuur heeft Fidato audiovisuele faciliteiten verzorgd voor de stichting AAA. Het bijzondere decor hiervoor was de voormalige Koepelgevangenis in Arnhem.

Het Rembrand theater is een oude bioscoop, reeds enige jaren gesloten. Het Fidato team heeft de opdrachtgever geadviseerd zoveel mogelijk van de oorspronkelijke elementen van het gebouw te gebruiken, aangevuld met de laatste technieken. Hierbij is onder andere gebruik gemaakt van 4K projectie met 10.000 ANSI-lumen projectoren, basis en sfeerverlichting en volledig met LED en surround geluidsversterking.

De Stichting ‘AAA’ Aandacht voor Arnhemse Architectuur, richt zich op Architectuur in de Gelderse hoofdstad, bijvoorbeeld door de organisatie van de jaarlijkse Nacht van de Architectuur. Tijdens dit evenement staan de laatste ontwikkelingen in de Arnhemse Architectuur centraal en is er dit jaar de De Heuvelink prijs uitgereikt aan Van Dongen-Koschuch Architects and Planners voor het ontwerp van  de nieuwe Parkzaal van Musis in Arnhem.

 

Foto’s afkomstig van Joost Weddephol ©

 

 


KLIENT:

Joris van der Wegen

Share: