Philips Prolight Sound

Ook dit jaar hebben we de AV-faciliteiten voor Philips Entertainment Lighting op de Prolight + Sound in Frankfurt verzorgd. De opdracht kwam tot stand dankzij de samenwerking met Rosendaal Interieurprojecten.

Technisch totaalconcept
Tijdens dit meerdaags en groots beursevent heeft Fidato de gehele audio en video-inrichting van de beursstand voor haar rekening genomen met daarbij het aanleggen en testen van alle AV-apparatuur. Tijdens de beurs hebben we hiermee een spetterende show ondersteund om bezoekers van de Philips Entertainment Lighting stand een onuitwisbare ervaring te geven. Dankzij de inzet van onze AV-professionals ontvingen we weer geweldige complimenten; ‘I just wanted to drop you all a very quick line to thank you all for your support and help with building our stand at Prolight, you are truly wonderful team to work with.’ aldus de contactpersson van Philips Entertainment Lighting.

Vakbeurs van internationaal allure
Met de focus op de nieuwste producten en trends in de evenementen- en entertainmentsector presenteerde Philips Entertainment Lighting tijdens de Prolight + Sound de nieuwste bekroonde fixtures voor toer-, podium-, tv-, evenement- en architecturale toepassingen.

Prolight + Sound is, als beste internationale marktplaats voor de evenementenindustrie, bedoeld voor verschillende doelgroepen waaronder lichtontwerpers, technisch directeuren, geluidstechnici, (in-)kopers, planners en vele andere licht-/geluid- en eventprofessionals.

Philips is een van origine Nederlandse technologiebedrijf met verschillende bedrijfstakken en producten. Philips Signify (ook bekend als Philips Lightning) is gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten rond lichttechniek. Philips Entertainment Lighting heeft een aantal productlijnen zoals Vari*lite, Selecon en Showline gericht op de evenementensector zoals festivals, theatershows en musicals.


KLIENT:

Maurice Hurxkens

Share: