Philips

Tijdens de Prolight & Sound 2016 presenteerde Philips creatieve oplossingen op het gebied van licht. Als partner heeft Fidato de audiovisuele inrichting van de stand verzorgd.

In samenwerking met een vooraanstaande standbouwer heeft Fidato het concept van de beursstand uitgewerkt en opnieuw ingericht met audiovisuele technieken. Met geprogrammeerde shows met tientallen verschillende lampen van Philips en een ledwall van 24m2 wordt het laatste scala aan high-end theaterlampen getoond.

“We kijken er erg naar uit om de nieuwe producten te lanceren tijdens de beurs; met deze producten tillen we de Showline productlijn naar een nieuw niveau”, aldus de segmentmanager van Philips Entertainment Lighting. De Platinum Lamp-lijn is het vlaggenschip: een krachtige en toonaangevende lamp met puur wit licht. Ook de Vari-Lite VL4000 trok veel bekijks.

Voor de inrichting van deze stand waren ontzorgen en operational excellence belangrijke criteria: gedurende de beurs was het van groot belang dat er geen enkel technisch mankement zou voorkomen. De technische inrichting van de stand was daarom een belangrijk criterium. Van de projectmanager EMEA van Philips kreeg Fidato na afloop van het evenement, het volgende bericht:

“I just wanted to drop you all a very quick line, to say thank you so much for all that you have done, making the stand an absolute success.

Please pass my thanks on to the rest of your crew.  They were an absolute joy to work with and made things so much easier for us.”

Impressie:


KLIENT:

Maurice Hurxkens

Share: