Suitehotel Pincoffs

Slechts weinig hotels kregen vóór hun opening zo veel publiciteit als Suitehotel Pincoffs. RTL 4 besteedde in de rubriek ‘Hotel aan de Maas’ maandenlang aandacht aan de droom die Edwin van der Meijde en Karen Hamerlynck op de Kop van Zuid in Rotterdam lieten uitkomen. Droom? Van der Meijde en Hamerlynck waren journalist bij het Algemeen Dagblad. En dat is in Suitehotel Pincoffs te merken.

Op basis van een revitalisering van het Suitehotel Pincoffs te Rotterdam, is Fidato gekozen als partner voor de audiovisuele inrichting van de vergaderruimten, verblijfsruimten en de hotelkamers. Een belangrijk speerpunt bij de inrichting was een passende uitstraling welke representatief is voor een suitehotel. Met hoogwaardige, gebruiksvriendelijke producten, is gehoor gegeven aan deze wens.

Een tweetal luxe vergaderruimten is voorzien van presentatiemateriaal op verrijdbaar onderstel, zodat deze ook op andere locaties inzetbaar zijn. De hotelbar is voorzien van elegant uitgevoerde geluidsinstallatie. De ‘huiskamer’ voor hotelgasten is eveneens voorzien van in het plafond weggewerkte audioapparatuur. Tot slot zijn de hotelkamers zelf uitgerust met hoogwaardig beeld en geluid.

Pincoffs Boutique hotel is een luxe hotel aan de Maas in Rotterdam. De fraaie architectuur gecombineerd met een mooie locatie, zorgen voor een hoogwaardige overnachtingsmogelijkheid in Rotterdam. Daarnaast is een tweetal luxe vergaderruimten beschikbaar voor zakelijke arrangementen.


KLIENT:

Maurice Hurxkens

Share: