Teijin Aramid

Voor de organisatie van een inspiratiesessie voor de sales- en marketingafdeling was Teijin Aramid op zoek naar een totaalpartner om een programma en omgeving te faciliteren. Het doel van deze out of the box dag was om tot nieuwe inzichten te komen voor toepassingen van de aramideproducten die door het bedrijf geproduceerd worden.

De out of the box sessie werd georganiseerd in het historische beeldlokaal op het terrein van AkzoNobel in Arnhem. Fidato heeft deze locatie voorzien van aankleding, en heeft in samenspraak met Teijin een ontwerp verzorgd voor een inspirerende inrichting en aankleding van de locatie. De techniek van licht, geluid en beeld alsmede de organisatie van het programmaverloop is gedurende de gehele dag door Fidato geregisseerd.

Om de out of the box sfeer een boost te geven, is ervoor gekozen om aan de hand van de aankleding met beeld, licht, geluid, catering en inrichting te stimuleren tot nieuwe inzichten. Hierbij is in samenwerking met Teijin een inspirerende omgeving gecreƫerd om tot nieuwe inzichten to komen voor nieuwe producttoepassingen.

Teijin Aramid is onderdeel van Teijin Ltd., een Japanse multinational die zich richt op chemie. Oorspronkelijk is Teijin Aramid een Nederlandse producent en ontwikkelaar van para-aramidevezels. Deze vezels staan bekend om hun grote treksterkte, en worden voornamelijk gebruikt in de productie van kogelwerende vesten en hijskabels. De productiefaciliteiten van Teijin Aramid bevinden zich in Emmen, Delfzijl en Arnhem.


KLIENT:

Maurice Hurxkens

Share: