Vakkanjers Live

Fidato faciliteerde op 15 juni de finale van Vakkanjers live, een groots opgezet event in de Werkspoorkathedraal te Utrecht. Zo’n 900 studenten waren aanwezig om te zien en horen welke school in de diverse categorieën de Rode Kruis Challenge had gewonnen.

Festivalbeleving
‘De deelnemers en bezoekers krijgen een kijkje behind the scenes van een muziekfestival en ontdekken wat er allemaal nodig is voor een groot event. Zo maken ze op een compleet nieuwe manier kennis met de wereld van techniek. Ze kunnen zelf flink aan de slag met allerlei activiteiten en zijn er spetterende liveoptredens.’ Tijdens dit evenement heeft Fidato voor de totale AV- en stroomtechniek op het festival gezorgd.

Met de AV techniek werd de beleving van de bezoeker vergroot. Dit vertaalde zich onder andere in de rigging in de hal, het geluid, licht, camera-regie en ledwalls voor 3 podia tot en met complete AV ondersteuning door de een crew AV professionals. Daarnaast werd een foodcourt voorzien van geluid, licht en beeldtechniek en werd een metershoge graffiti wall en het trussenspel technisch gefaciliteerd.

Vakkanjers is sinds 1991 een initiatief van de technische sectoren in Nederland om de instroom van goed opgeleide vakmensen te stimuleren. In het vernieuwde Vakkanjers werken scholen en bedrijven samen aan het verbeteren van de technische vaardigheden en aan de persoonlijke ontwikkeling van de jonge deelnemers. In het schooljaar 2016-2017 wordt Vakkanjers in de nieuwe vorm voor het eerst aangeboden. Tijdens Vakkanjers Live is de spannende ontknoping van de Rode Kruis Challenge 2017.


KLIENT:

Maurice Hurxkens

Share: