Van der Valk

Bij hotelketen Van der Valk heeft Fidato in de groots verbouwde vestiging Tiel een grote hoeveelheid vergader- en presentatieruimten ingericht. Hierbij is een diversiteit aan toepassingen gebruikt om een zo breed mogelijk publiek te kunnen bedienen. De vergaderzalen variërend van kleinere spreekkamer, Boardroom tot gigantische congreszaal zijn voorzien van de meest geavanceerde audiovisuele apparatuur.

Op de begane grond van het hotel bevindt zich een tweetal grote zalen, waarvan één is uitgerust met een drietal parallel geschakelde projectieschermen. Deze zaal is flexibel in te delen dankzij de mobiele wanden. In het vergaderzalencomplex bevindt zich een aantal kleinere zalen en de Boardrooms voor vergader- en presentatiedoeleinden, waaronder een zaal met complete touchfunctionaliteit. In de kleinere vergaderzalen zijn besturingssystemen in de tafel geïntegreerd. Ook bevindt zich verder in het complex een aantal grote en kleinere zalen, die in te zetten zijn voor bijvoorbeeld presentaties of netwerkbijeenkomsten, welke los of in combinatie met cateringservice zijn te gebruiken. Na gedegen onderzoek heeft van der Valk gekozen voor het bieden van de mogelijkheid van het draadloos verbinden van BYOD apparatuur van de klant. Aan de hand van de nieuwste Barco Clickshare toepassingen is het aansluiten van een kabel niet langer nodig.

Om de bezoekers te informeren is daarnaast gebruik gemaakt van een narrowcasting pakket waarmee de zalenreservering wordt doorgegeven. De schermen door het hotel maken bezoekers direct duidelijk welke zaal op welk moment is gereserveerd voor welke afspraak.

Van der Valk Tiel is onderdeel van Van der Valk Hotels & Restaurants, een Nederlandse horecaonderneming. Het familiebedrijf is opgericht in 1939 in Voorschoten. Inmiddels is Van der Valk uitgebouwd tot een internationaal concern, met 68 vestigingen in Nederland en 30 vestigingen in het buitenland, waaronder in Duitsland, België, Frankrijk, Spanje en de Verenigde Staten.


KLIENT:

Maurice Hurxkens

Share: