Van Benthem en Keulen

Na de revitalisatie van een bestaand kantoorpand is van Benthem & Keulen met 75 juridische professionals verhuisd naar de door Fidato ingerichte locatie.

Inrichting
In het hoofdkantoor heeft Fidato de ongeveer 20 bespreekruimten uitgerust met audiovisuele apparatuur. Steeds is hierbij op een zelfde wijze het bedienen van de AV apparatuur en het aansluiten van de devices bijv. laptop verzorgd. De grotere ruimte is voorzien van een dubbele presentatievoorziening ook weer bediend met een gebruikersvriendelijk concept.

Aanvullende dienstverlening
Door het pand heen wordt een beeldschermcommunicatietoepassing ingezet als vernieuwend en eenvoudig aan te passen medium.

De samenwerking beslaat naast het hebben geïnstalleerd van de gehele AV installatie en het bijbehorende onderhoud ook de dienstverlening voor tijdelijke behoeften voor inhuur en evenementen.

Van Benthem & Keulen is het toegankelijke topkantoor met 75 juridische professionals in advocatuur en notariaat. Het is  een full-service kantoor en richt zich op grote en middelgrote ondernemingen. Daarnaast zijn zij sterk vertegenwoordigd in gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Het kantoor is lid van SCG Legal, een internationaal netwerk van 148 advocatenkantoren in 82 landen.


KLIENT:

Maurice Hurxkens

Share: