VDL Bus & Coach

Internationale beursstand
Tijdens Busworld Europe in de Expo te Kortrijk in België heeft Fidato alle AV- en Showtechniek verzorgd van de VDL Bus & Coach stand gebouwd door Van den Oever Expo groep.

Experience room
Na 10 opbouwdagen stond er een prachtige uitgelichte stand van 1600 m2 groot met o.a. 6 VDL bussen opgesteld. In de Experience room was op 14 schermen te zien waar VDL bedrijven zich op dit moment mee bezig houden. Een indrukwekkende licht- en muziekshow maakte deze Experience room extra aantrekkelijk en compleet.

Presenteren en hospitality
Verder was er een presentatieruimte en diverse kantoren ingericht waar VDL voor prospects, workshops  en presentaties kon verzorgen. Ook een modern ingericht hospitality gedeelte mocht niet ontbreken in de stand.

Beurs en award uitreiking
Het VDL model Citea SLF-120 Electric is tijdens de Busworld award prijsuitreiking bekroond met het Busworld Ecology Label. Dit label is een duidelijke aanwijzing dat volledig elektrische bussen de ultieme oplossing zijn voor stedelijke mobiliteit. De VDL bussen uitgerust met een snellaadsysteem en scoren zeer goed op het gebied van milieuvriendelijke prestaties.

Over VDL
VDL Groep is een internationaal industrieel bedrijf met een hoofdkantoor in Eindhoven, dat zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, autobussen en andere eindproducten en de assemblage van personenauto’s.


KLIENT:

Maurice Hurxkens

Share: