Professionele videoconference oplossing

Nieuwe introductie 3-maanden videoconference business licentie (€ 948)

Als je als organisatie voor de komende maanden over een professionele videoconference oplossing wilt beschikken waarmee je direct in contact kunt blijven met al je collega’s en klanten; veilig, binnen én buiten uw netwerk (alleen internetverbinding), ‘persoonlijk’ én direct werkend zonder uitgebreide instructies, dan helpen wij je graag op weg! Want hoe ga je thuiswerkers aan laten sluiten bij uw organisatie en laat je de werkzaamheden/overleggen op een effectieve wijze doorgaan? Als audiovisueel specialist helpen we u direct met Starleaf Video- en Audio Conferencing.

Vanwege de onzekerheid rondom het Coronavirus en de noodzaak om aankomende periode thuis te werken, is per direct een business licentie van slechts 3 maanden voor maar € 948 beschikbaar.

Business licentie

Het directe voordeel van deze cloud gebaseerde business licentie is dat gebruik gemaakt wordt van internet. Hierdoor kun je niet alleen collega’s bereiken maar ook mensen van buiten uw (intranet)omgeving zoals klanten en leveranciers. Met de gratis te downloaden App beschikt u direct over de video- en audiofaciliteiten om te kunnen (video-)conferencen en te kunnen vergaderen vanaf iedere laptop, PC, tablet of Smartphone zolang deze is voorzien van camera, microfoon en internet. De verbinding is veilig volgens ISO/IEC27001 en te gebruiken voor 1 op 1 video- en audio- vergaderingen en team-sessies tot 20 deelnemers. Dit alles met de mogelijkheid content te delen met en door alle deelnemers, het zogenaamde content sharen. Kortom, de oplossing vraagt buiten de eigen laptop, PC, tablet of smartphone, geen hardware-installatie (indien wenselijk wel uit te breidingen) en werkt na de aanmaak van een account direct. Deze Starleaf Business-licentie met de ongelimiteerd gratis te downloaden App voor alle (thuis) apparaten, is tijdelijk leverbaar met een licentie voor 3 maanden voor € 948,00.

Enterprice licentie

De enterprice licentie voor 3 maanden met een uitbreiding voor teamvergaderingen tot maar liefst 100 deelnemers én de mogelijkheid van spotlight meeting, een streaming toepassing voor een webcast (toespraak), training en andere lesachtige vormen met te controleren interactie, is tijdelijk leverbaar voor maar € 1.580,00.

Voor zowel de Business als de Enterprice licentie heeft u zelfs de optie voor het opnemen en streamen tot wel 1.000 deelnemers.

Bij belangstelling maken wij graag direct een account aan én begeleiden wij u op afstand waarbij fysieke installatie op locatie niet nodig is.

Bel of mail een van onze specialisten; 026-3644828 of info@fidato.nl.

* Betreffende 3 maanden licentie is op basis van een afname van minimaal 3 licenties gelijktijdig.

Share: