Studio- en demofaciliteiten uitgebreid met de nieuwste PTZ-camera’s van Avonic

In ons nieuwe kantoor met de daarbij behorende inrichting van onze opnamestudio én onze (demo-)faciliteiten om online en hybride vergaderen mogelijk te maken, is gekozen voor de hoogwaardige en de nieuwste PTZ-camera technieken van #Avonic.

‘Om in deze tijd online bijeenkomsten mogelijk te maken en onze klanten hierbij professioneel te ondersteunen, blijven wij investeren in de nieuwste camera- en opnametechnieken. Daarom hebben we gekozen om onze demoruimte in te richten met de kwaliteit en de betrouwbaarheid van Avonic PTZ camera’s, een Nederlands product.. Hiermee bieden we professionele streaming- en opnamefaciliteiten. Daarnaast kunnen we een uitzending eenvoudig integreren in MS teams, Google Hangouts, Zoom of Webex waardoor, binnen een bestaand platform, eenvoudig een groot publiek bereikt kan worden. Uiteraard bieden we dergelijke oplossingen om presentaties en interactieve sessies mogelijke te maken, geheel gecombineerd met aanvullende zaken zoals Q&A, Twitter- en/of chatfuncties én een professionele begeleiding zoals klanten die van ons mogen verwachten.’

Vanuit onze samenwerking met Avonic, is gekozen voor de Avonic AV-CM73-IP camera’s inclusief MT-200W mounts. Deze camera is een hoogwaardige 30x zoom camera die optimaal kan presenteren in minder optimale lichtomstandigheden waarmee een perfecte uitzendkwaliteit bereikt wordt dankzij de ultieme combinatie van hoge lichtgevoeligheid en natuurgetrouwe kleuren! In combinatie met een controller zetten we deze camera zelfs op afstand en bij lastig bereikbare plekken, onder alle omstandigheden in. Dankzij de samenwerking tussen #Fidato en #Avonic worden digitale online-uitzendingen naar een nieuwe norm gebracht!

 

Vele toonaangevende bedrijven maken inmiddels al gebruik van onze faciliteiten waarmee al veel spraakmakende bijeenkomsten juist in deze tijd online en hybride hebben plaatsgevonden.

Ook interesse? Bel of mail gerust met een van onze adviseurs op 026-3644828 of info@fidato.nl.

Share: