trijntje oosterhuis spreker

Trijntje Oosterhuis schittert met jong talent op AMZAF

Het Nederlands Openluchtmuseum is zaterdag 7 juli het decor voor het achtste AMZAF Young Talent Festival. Fidato is de trotste hoofdsponsor van AMZAF en is verantwoordelijk voor alle audiovisuele ondersteuning en geluidsversterking tijdens het evenement.

 

 

Workshop Trijntje Oosterhuis
Trijntje Oosterhuis geeft voorafgaand aan het AMZAF Young Talent Festival een workshop op het gebied van vocale vaardigheden en podium performance. Maximaal 10 talenten worden vooraf geselecteerd uit de line up van de diverse podia. Aansluitend geeft Trijntje Oosterhuis zelf een optreden op de Mainstage waar iedereen welkom is.

Nieuwe sterren
Op AMZAF Young Talent Festival vind je gloednieuwe beloftes in een nostalgische setting. Zo’n 300 artiesten zijn geselecteerd om één van de 10 bijzondere podia te veroveren. Fidato wilt met haar audio en visuele inbreng voor een onvergetelijke ervaring zorgen waarmee jongeren de kans krijgen om hun talenten te ontplooien.

Onvergetelijke avond
Natuurlijk is er ook aan eten en drinken gedacht. De ongedwongen sfeer tijdens de optredens, het lekkere eten en de prachtige omgeving maken het een onvergetelijke avond. Iedereen is welkom!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier het programma van dit jaar en onderstaande aftermovie van de vorige editie.

AMZAF
AMZAF is een initiatief van de Kiwanis Club Arnhem en het Nederlands Openluchtmuseum. Het Nederlands Openluchtmuseum biedt een prachtige culturele locatie die in alle opzichten aansluit bij AMZAF. Het festival bestaat om twee redenen: om te inspireren en om talent verder te helpen. AMZAF brengt talenten dichter bij publiek met een goed ingericht podium en vraagt om aandacht voor de talenten. Wat aandacht krijgt groeit en hier draagt Fidato graag aan mee.

 

Tot zaterdag 7 juli bij het openluchtmuseum!

 

Share: