audiovisuele oplossingen als narrowcasting room management byod voor op kantoor

Uitbreiding projectvoorbereiding en communicatie

Vanwege de groei in projecten en de doorlopende ontwikkelingen in audiovisuele techniek en dienstverlening, versterken we het team met twee nieuwe collega’s. Timo is vorige week bij ons gestart als werkvoorbereider en Tom als communicatie specialist.

‘Nieuwe uitdagingen aan gaan dit nieuwe jaar‘, was een van de voornemens van Timo. Om de kwaliteit in uitvoering van projecten optimaal te garanderen ondersteunt Timo als werkvoorbereider het projectteam. We zijn als bedrijf trots dat Timo ervoor gekozen heeft om bij ons een nieuwe uitdaging aan te gaan als werkvoorbereider gezien het feit dat we de hoogste kwaliteitseisen stellen aan onze audiovisuele projecten.

Timo

‘Ik wil laten zien dat Fidato niet stil staat op het gebied van online communicatie en dat iedereen weet waarom ze voor ons moeten kiezen’, dat is de uitdaging die Tom aan gaat. In de steeds veranderende markt van audiovisuele oplossingen en online communiceren, waaronder online vergaderen, livestreaming, webinars, videoconferencing, eventstreaming, hybride lesgeven, etc. gaat Tom als communicatie student zich bezig houden met ‘online communicatie’. We zien dat de digitale steeds verder ontwikkelt en en dat dat de juiste aandacht vergt waarbij we onze klanten op de hoogte willen brengen en houden over nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden.

Tom

We zijn blij deze twee nieuwe collega’s in het Fidato team te mogen verwelkomen; specialisten in audiovisuele oplossingen!

Share: